Ιαγουάρος: Μια συναρπαστική ιστορία εκδίκησης στο Netflix

13:50 28/9/2021 - Πηγή: Youfly

Μια νέα Ισπανική σειρά δράσης με τίτλο Ιαγουάρος (Jaguar) ξεκίνησε να προβάλλεται στο Netflix και όπως φαίνεται πολλοί θα είναι αυτοί που θα πάθουν εμμονή με την εξέλιξη της.

Ιαγουάρος – Μια σειρά δράσης στο Netflix

Η σειρά μας μεταφέρει στη Μαδρίτη του 1960 όπου μια γυναίκα που επέζησε από το Ολοκαύτωμα ψάχνει για έναν από τους επικίνδυνους άνδρες της Ευρώπης, τον Otto

Bachmann, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Otto Johann Anton Skorzeny και είναι ναζί αξιωματικός. Για να εκπληρώσει τον στόχο της μπαίνει σε μια ομάδα αυτοδίδακτων πρακτόρων οι οποίοι έχουν τον ίδιο στόχο, ζητούν δηλαδή δικαιοσύνη από Ναζί που κρύβονται στην Ισπανία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η εκδίκηση για τις φρικαλεότητες του ολοκαυτώματος

Το βασικό στοιχείο της υπόθεσης είναι το τραύμα, καθώς μια ομάδα ανθρώπων που επέζησαν του ολοκαυτώματος, ο καθένας έχοντας υποστεί τη φρίκη επεξεργάζονται τη θλίψη που έχει αποτυπωθεί πάνω τους. Κάποια στιγμή ενώ εντοπίζουν τους Ναζί που κρύβονται πίσω από μια νέα κοινωνία θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση με βάναυσο τρόπο αλλά το ζητούμενο είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Στην Ισπανία, αυτοί οι κυνηγημένοι Ναζί απολαμβάνουν μια ζωή πλούτου και καλυμμένης δύναμης. Η ιστορία γίνεται ένα παιχνίδι γάτας και ποντικιού, καθώς οι επιζώντες του ολοκαυτώματος είναι αυτοαποκαλούμενοι πράκτορες, με τίτλο “jaguars”.

Κάθε φορά που παρακολουθούμε μια ιστορία σχετικά με τη φρίκη που προκάλεσαν οι Ναζί, συνειδητοποιούμε ξανά τι κακό είναι ικανό το ανθρώπινο γένος να κάνει. Έτσι και η σειρά Ιαγουάρος στο Netflix μας συγκινεί ενώ ταυτόχρονα μας μεταφέρει έντονα μηνύματα.

Πρωταγωνιστούν:Μπλάνκα Σουάρεζ,Ιβάν Μάρκος,Όσκαρ Κάσας

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης:

Οικιακή βοηθός – Netflix: Η συγκινητική ιστορία για τη βιοπάλη μιας νεαρής μητέραςCobra Kai: Το νέο τρέιλερ αποκάλυψε την πρεμιέρα της σεζόν 4

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ιαγουάρος: Μια συναρπαστική ιστορία εκδίκησης στο Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα