Η Τελευταία Ώρα: Από τις 8 Λέξεις στη νέα σειρά του OPEN

18:05 29/7/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα νέο ψυχολογικό θρίλερ έρχεται τη νέα σεζόν για να μας διχάσει. Με την υπογραφή της Άννας Αδριανού, μία ιδιαίτερη ιστορία γεμάτη έντονο σασπένς και συγκίνηση, θα μας κρατήσει συντροφιά, κόβοντας την ανάσα! Στο επίκεντρο θα βρεθούν δύο πρωταγωνίστριες της ίδιας οικογένειας.

Έτοιμες για το νέο τους βήμα, μακριά από το σπίτι τους, αποφασίζουν να ζήσουν το καλοκαίρι

τους, πριν πάνε στο πανεπιστήμιο. Χωρίς να το καταλάβουν, ένα μοιραίο βράδυ, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, προκαλούν ένα τροχαίο δυστύχημα. Η μία από τις δύο επιμένει να εγκαταλείψουν το θύμα, με έναν φαύλο κύκλο εκδίκησης να ξεκινά.

Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως, ενώ οι πρωταγωνιστές μπλέκονται σε περιπέτειες γεμάτες έρωτες και πάθη. Σύμφωνα με το TV O’ Clock, πρόταση για τη σειρά “Η Τελευταία Ώρα” δέχτηκε η Άννα Μπεζάν. Την ηθοποιό γνωρίσαμε μέσα από τις 8 Λέξεις, τη σειρά που μας κράτησε συντροφιά δύο ολόκληρα χρόνια στον ΣΚΑΙ.

Τα ονόματα που, επίσης, έχουν ακουστεί είναι της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και του Αλέξανδρου Παρίση. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα, με τις τοποθεσίες να είναι μαγευτικές. Την ιστορία έχουν γράψει ο Γιάννης Μπότσης και η Άννα Αδριανού, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στάμος Τσάμης.

Δείτε επίσης:

Άννα Αδριανού: Η «Τελευταία Ώρα» είναι πολύ ερωτικήΗ Τελευταία Ώρα: Η Άννα Αδριανού μάς μιλάει για τη νέα της σειρά στο OPEN

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Τελευταία Ώρα: Από τις 8 Λέξεις στη νέα σειρά του OPEN appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα