Η μητέρα της Μαριαλένας για τις κατηγορίες κακοποίησης από τον Σάκη

13:10 23/6/2021 - Πηγή: Youfly

Μια ατάκα του Νίκου Μπάρτζη ήταν ικανή να δημιουργήσει ένα μικρό χαμό τις τελευταίες μέρες. H ίδια η μητέρα της Μαριαλένας πήρε θέση, για όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες περί κακοποίηση της κόρης της από τον Σάκη Κατσούλη.

O Νίκος Μπάρτζης μίλησε αρκετά διφορούμενα για την συμπεριφορά του Σάκη Κατσούλη και η Άννα Μαρία ήρθε να ρίξει και άλλο λάδι στην φωτιά, με όσα ανέφερε. Για την ακρίβεια ο πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε ότι από όσα είπε η Μαριαλένα, καμία

γυναίκα δεν θα ήθελε να είναι στο πλευρό του Σάκη, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την συμπεριφορά του.

Ψέματα και αλήθειες

Η ίδια η μητέρα της Μαριαλένας αποφάσισε όμως να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, με μια μακροσκελή ανάρτηση της στα social media. Στην ουσία τόνισε πως η κόρη της δεν θα επέτρεπε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο.

Για την ακρίβεια ανέφερε: Πέρασε 6 ολόκληρους μήνες πια στο survivor το παιδί μου κ όσες φορές κι αν έπεσε τόσες ξανασηκώθηκε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΗ. Η Μαριαλένα μας ήταν πάντα κ ακόμη είναι μια ΑΛΗΘΙΝΉ ΜΑΧΗΤΡΙΑ μια ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. Η Μαριαλένα ΔΕΝ ΈΠΕΣΕ ΘΎΜΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗΣ κ ΟΎΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΆΘΗΚΕ Ο ΣΆΚΗΣ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ.

Μητέρα Μαριαλένας: To παιδί μου δεν έπεσε θύμα κακοποίησης

Όταν μίλησα στο παρελθόν, είπα την ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΟΥ όπως την βίωσα εγώ. Ωστόσο δεν ισχυρίστηκα ποτέ κάτι τέτοιο κ ουδέποτε θέλησα να αφήσω καμία τέτοια υπόνοια. Η Μαριαλένα μου είναι μια ΔΥΝΑΤΉ ΓΥΝΑΊΚΑ που γνωρίζει πολύ καλά να προστατεύει τον εαυτό της λόγω του αθλήματος της που αγαπά τόσο πολύ κ έτσι τέτοιου είδους φημολογίες είναι άτοπες».

Σίγουρα με όσα ακούμε τις τελευταίες ημέρες, τέτοιου είδους ζητήματα είναι ιδιαιτέρως λεπτά και καλά έκανε η μητέρα της παίκτρια του Survivor και τοποθετήθηκε για όσα λέγονται.

Δείτε ακόμα:

Survivor – Άννα Μαρία: «Η Μαλέσκου προτιμά τραμπούκους σαν τον Σάκη»Survivor Spoiler 23/6: Ποιος κερδίζει την ασυλία σήμερα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Η μητέρα της Μαριαλένας για τις κατηγορίες κακοποίησης από τον Σάκη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαριαλένας, Σάκη,marialenas, saki