Η Γη της Ελιάς: «Μελέτησα ψυχολογία για να υποδυθώ τον Αλέξη»

10:17 19/10/2021 - Πηγή: Youfly

Στο MEGA Καλημέρα βρέθηκε ο αγαπημένος μας Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ή αλλιώς ο “Αλέξης”, από την Γη της Ελιάς. Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του, για τις έρευνες που έκανε πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αλλά και για όλα όσα ακολουθούν στη συνέχεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλέξης τελευταία φέρεται παράλογα και επικίνδυνα. Η εμμονή του για την Μυρτάλη, τον οδήγησε στο να σχεδιάσει ολόκληρη απαγωγή. Τα ίχνη του μετά από αυτό εξαφανίζονται και η Μαργαρίτα φρικάρει.

Η Μυρτάλη υπόσχεται να μη τον καταδώσει, με

μοναδική της επιθυμία, να τον κλείσουν άμεσα σε ψυχιατρείο. Η Μαργαρίτα αγκαλιάζει το παιδί της και υπόσχεται να το βοηθήσει όσο μπορεί…

Το διάβασμα και η δασκάλα Λυδία Κονιόρδου

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης αποκάλυψε πως ο Αλέξης είναι ένας δύσκολος ρόλος στην γη της ελιάς. Μάλιστα, για να καταφέρει να τον αποδώσει σωστά στους τηλεθεατές, διάβασε πολύ ψυχολογία.

Ο ίδιος, διάβασε πολύ, μελέτησε, είδε συνεντεύξεις ανθρώπων που πάσχουν από αυτή τη διαταραχή. Ήθελε να πείσει το κοινό, αλλά και να ταυτιστεί, με σκοπό να βγάλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σχετικά με την τηλεοπτική του μητέρα, την Λυδία Κονιόρδου, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ή αλλιώς ο Αλέξης, δήλωσε πάρα πολύ τυχερός για τη συνεργασία αυτή, στην γη της ελιάς. Όπως αποκάλυψε, του έχει μάθει πάρα πολλά.

Σχετικά με τα μηνύματα των fans; Ο ηθοποιός δέχεται καθημερινά μηνύματα στα Social Media του για τον ρόλο αυτόν, από γυναίκες και άντρες. Συγκριτικά με τον Αλέξη, ο ίδιος στη ζωή του είναι πολύ ντροπαλός.

Δείτε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης παρακαλάει γονατιστός την ΕυτυχίαΗ Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη διψά για εκδίκηση κατά του Ισίδωρου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: «Μελέτησα ψυχολογία για να υποδυθώ τον Αλέξη» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα