Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα ανησυχεί για την Μυρτάλη

09:54 5/10/2021 - Πηγή: Youfly

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς με την Μυρτάλη να είναι εξαφανισμένη από όλους. Η ανησυχία των δικών της ανθρώπων μεγαλώνει όσο περνάνε οι ώρες με την ίδια να συνεχίζει να μην δίνει σημεία ζωής. Η απαγωγή της Μυρτάλης θα αναστατώσει όλη την Μάνη στην σειρά Η Γη της Ελιάς με την Μαρίνα να ανησυχεί αρκετά για την καλή της φίλη.

Τι θα δούμε απόψε;

Η Μυρτάλη δεν μπορεί να καταλάβει ποιος την έχει απαγάγει και γιατί. Η Μαρίνα ανησυχεί για την

αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της κολλητής της, που δεν την πήρε καν τηλέφωνο να της ευχηθεί για τον γάμο της με τον Μάνο.

Ο Πότης συνειδητοποιεί πως ο Δημήτρης γυροφέρνει την Αντιγόνη και σύντομα το κουτσομπολιό φτάνει στα αυτιά της Άννας, η οποία, προκειμένου να απομακρύνει την Αντιγόνη, της λέει ότι είναι έγκυος. Η Μαργαρίτα εξομολογείται στον Λυκούργο πως ο άντρας της την παράτησε όταν ο Αλέξης ήταν επτά χρόνων.

Παράλληλα, Χάιδω και Μαργαρίτα αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα και να γίνονται φίλες. Η Βασιλική κι ο Φίλιππος πέφτουν θύματα ληστείας. Ο Στέφανος, μετά από προτροπή του Στάθη, αποφασίζει να επικοινωνήσει με τη Μυρτάλη. Η απάντηση, όμως, που θα πάρει θα τον αποκαρδιώσει τελείως. Την ίδια ώρα, η Μυρτάλη αρπάζει μια ευκαιρία και προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του βασανιστή της.

Η αγωνία της Μαρίνας στην σειρά Η Γη της Ελιάς για την Μυρτάλη συνεχίζει ειδικά μετά το μήνυμα που έλαβε στο κινητό της από την ίδια.

Δείτε επίσης: 

Η Γη της Ελιάς: Ο Νικόλας σαπίζει στη φυλακήΗ Γη της Ελιάς: Η Σωτηρία πέφτει νεκρή

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα ανησυχεί για την Μυρτάλη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα