Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία συναντά τον Ιάκωβο μετά από χρόνια

09:37 4/11/2021 - Πηγή: Youfly

Η Γη της Ελιάς έρχεται και σήμερα με ένα καθηλωτικό επεισόδιο που θα αφήσει τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς η Ιουλία συναντά τον αδερφό της Ιάκωβο μετά από είκοσι χρόνια. Η ίδια φανερά ενθουσιασμένη που βλέπει τον αδερφό της μετά από τόσο καιρό μεταφέρει τα ευχάριστα νέα στον Ισίδωρο ο οποίος δεν έχει επαφές με τον αδερφό του. Παρόλα αυτά δείχνει να χαίρεται με την επιστροφή του στην Μάνη.

Τι θα
δούμε σήμερα 4/11 στην Γη της Ελιάς;

Ο Φίλιππος, βρίσκει αιμόφυρτη τη μητέρα του στον πορτοκαλεώνα τους. Στην Αρεόπολη, όλοι μαθαίνουν ότι ο Στάθης είχε απειλήσει επανειλημμένα τη Χάιδω και οι υποψίες πέφτουν αμέσως επάνω του. Η Άννα είναι πυρ και μανία με την Ευτυχία και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν ο Ανέστης λέει μπροστά της ότι έχουν αποφασίσει να παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο Ισίδωρος επιτίθεται κατά μέτωπο στην Αθηνά, χωρίς να κρατάει πια ούτε τα προσχήματα.

Η Ιουλία συναντά για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, τον αδελφό της τον Ιάκωβο στην  σειρά Η Γη της Ελιάς και το κλίμα που επικρατεί είναι αρκετά συγκινητικό. Οι δυο τους ήταν πάντα αγαπημένοι παρόλο που είχαν πολλά χρόνια να ανταμωθούν. Ο Ισίδωρος στο άκουσμα της είδησης πως ο αδερφός του επέστρεψε στην γενέτειρά του Μάνη δείχνει να χαίρεται. Η σχέση των δύο ηρώων έχει περάσει από σαράντα κύματα καθώς εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν επικοινωνία.

Δείτε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ανάπηρη η Αρετή μετά το τροχαίοΗ Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη έρχονται πολύ κοντά

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία συναντά τον Ιάκωβο μετά από χρόνια appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα