Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αντικρίζει την κόρη της για πρώτη φορά

18:31 17/6/2022 - Πηγή: Youfly

Η Αντιγόνη αντικρίζει για πρώτη φορά την κόρη της, την Αγγελική, και όλα αλλάζουν στην γη της ελιάς. Όσο κι αν δεν ήθελε, όσο κι αν προσπαθούσε να κρατήσει αποστάσεις, η ζωή της έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι.

Η μικρή Αγγελική εμφανίζεται μπροστά της και η Αντιγόνη αισθάνεται περίεργα. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος είναι αποφασισμένοι να εξασφαλίσουν το μέλλον του κοριτσιού και να μη το αφήσουν να ζήσει μόνο του.

Η Φανή παθαίνει ένα σκληρό ατύχημα και χάνει τη ζωή της. Καθοδόν για το σπίτι, πέφτει πάνω σε ένα άλλο αμάξι και χάνει ακαριαία

τη ζωή της. Η μικρή Αγγελική μένει μόνη της και ο πόνος σκορπίζεται στην οικογένεια.

Η Αντιγόνη προσπαθεί να κρατάει αποστάσεις από την Αγγελική, όμως ο Ισίδωρος καταφέρνει να την επιβάλλει με τον τρόπο του, στην γη της ελιάς. Ξεκινάει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει η μικρή, χωρίς να της πουν την αλήθεια.

Με τον καιρό, η Αντιγόνη δένεται μαζί της, όμως δε μπορεί να της αποκαλύψει ότι είναι η πραγματική της μητέρα. Το βάρος είναι τεράστιο και η καρδιά της μικρής εύθραυστη. Ο καιρός περνάει και οι δυο τους γίνονται αχώριστες, με την Αντιγόνη να μετανιώνει καθημερινά για το φρικτό της λάθος.

Δείτε επίσης:

Η Γη της Ελιάς – Ιάκωβος: «Οι γιατροί μου δίνουν 6 μήνες ζωής»Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος «μαλακώνει» τον χαρακτήρα της Μυρτάλης

Εαν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αντικρίζει την κόρη της για πρώτη φορά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα