Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ανησυχία πως ο Αλέξης αυτοκτόνησε

12:38 8/10/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Αλέξης δεν έχει σκεφτεί λίγες φορές την αυτοκτονία, στην γη της ελιάς. Ο πρωταγωνιστής είναι σε άσχημη κατάσταση, ειδικά μετά το τελευταίο περιστατικό με την Μυρτάλη. Η εμμονή του δε του αφήνει περιθώρια.

Η Μυρτάλη, τρομοκρατημένη, προσπαθεί να βρει τον εαυτό της ξανά, μετά την απαγωγή της. Ο φόβος την έχει κυριεύσει, με την Μαργαρίτα να τρέχει στο πλευρό της, για να την καθησυχάσει.

Η μητέρα του Αλέξη την ενημερώνει πως δε θα της κάνει κανένας κακό. Θα σταθεί εκείνη φύλακας άγγελός της, κρατώντας τον γιο της και τις εμμονές του μακριά από την πρωταγωνίστρια.

Ανησυχία
για την τύχη του Αλέξη

Όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Αλέξης είναι εξαφανισμένος στην γη της ελιάς, με πολλούς να τρέμουν στην ιδέα πως η αυτοκτονία του θα σκάσει σαν βόμβα στη Μάνη! Η Μαργαρίτα ξεκινάει τις έρευνες, με τον τρόμο να την έχει καταβάλλει.

Το παιδί της δεν είναι καλά. Χρειάζεται άμεσα ιατρική βοήθεια. Είναι εξαφανισμένος, δεν επικοινωνεί και δε δίνει σημεία ζωής. Η Μαργαρίτα σκέφτεται πως ο Αλέξης της έχει αυτοκτονήσει…

Η ίδια καταρρέει. Δίπλα της βρίσκονται αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο. Όλα αυτά, μέχρι ο Αλέξης να εμφανιστεί, σε άθλια ψυχολογική και σωματική κατάσταση.

Το ψυχιατρείο είναι μονόδρομος και -πλέον- συμφωνεί και ο ίδιος. Δέχεται να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, για να λυτρωθεί. Κυρίως, όμως, για να μη ξανά βάλει κανέναν σε κίνδυνο…

Δείτε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη πιάνει στα πράσα τον Στέφανο με άλληΗ Γη της Ελιάς: Ο Μάνος απειλεί τον Δημήτρη με απόλυση

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ανησυχία πως ο Αλέξης αυτοκτόνησε appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα