Η Γη της Ελιάς – Εύα: «Στάθη μου λείπεις πολύ»

07:40 13/6/2022 - Πηγή: Youfly

Η αγαπημένη μας σειρά, Η γη της Ελιάς, επιστρέφει σήμερα, Δευτέρα 13/6, στους δέκτες μας, με ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο. Η Εύα λυγίζει, και παίρνει τηλέφωνο τον Στάθη, τον οποίο πριν λίγες ημέρες εγκατέλειψε στη Γη της Ελιάς. Τι θα πουν οι δυο πρωταγωνιστές;

Η Εύα κάνει την πρώτη κίνηση σήμερα 13/6 στη Γη της Ελιάς

Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, ένα χάσμα δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Εύα και τον Στάθη. Το γεγονός ότι οι δυο τους ζητούν κάτι διαφορετικό από αυτή την σχέση πάθους, τους χώρισε με πρωτοβουλία της Εύας.

Αυτο όμως δεν

σημαίνει ότι η Εύα δεν είναι πληγωμένη από την εξέλιξη αυτή. Μάλιστα, της λείπει τόσο πολύ ο Στάθης, που κάνει την πρώτη κίνηση και τον καλεί στο τηλέφωνο. «Μου λείπεις πολύ» του λέει και προσπαθεί να κρατήσει τα δάκρυα της.

Εκείνος, που επανειλημμένως της έχει πει ποσό πολύ την θέλει, της απαντάει με σιγουριά, «Έλα πίσω στην Μάνη, και θα τα βρούμε όλα». Εκείνη σπάει. Τι θα κάνει; Θα γυρίσει; Τι επιφυλάσσει το μέλλον, για τους δυο πρωταγωνιστές της σειράς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ Γη της Ελιάς: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 214-218

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς – Εύα: «Στάθη μου λείπεις πολύ» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα