Η Φάρμα: Κέρδισε η μάνα του λόχου αλλά στο τέλος αποχώρησε! (Video)

07:31 25/4/2021 - Πηγή: Youfly

Μία επιστροφή, δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, ένα πισωγύρισμα και μία διπλή είσοδος σημάδεψαν το χθεσινό επεισόδιο στη Φάρμα. Την παράσταση έκλεψε όμως η συγκινητική αποχώρηση της μάνας του λόχου, όπως την αποκαλούσαν, που θέλησε να φύγει χθες Σάββατο 24/4, παρότι κέρδισε τη μονομαχία στη Φάρμα.

Ανέλπιστες εξελίξεις έμελλε να σημαδέψουν χθες το βράδυ τη ζωή στη Φάρμα του ΑΝΤ1. Ακόμα και οι παίκτες σάστισαν με όλα τα νέα

που προκύπτανε διαρκώς. Στο τέλος μάλιστα κάποιοι δεν έκρυψαν τα δάκρυά τους για την ανέλπιστη αποχώρηση μιας συμπαίκτριάς του, που τη θεωρούσαν μάνα του λόχου. Άλλοι πάλι προσπαθούσαν να διαχειριστούν τη νέα δεδομένα στο αγρόκτημα του ΑΝΤ1, καθώς η νέα σύσταση της ομάδας επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Ποια παίκτρια κέρδισε αλλά επέλεξε την αποχώρηση από τη Φάρμα χθες 24/4

Όταν η Μαρία Μιχαλοπούλου επέλεγε την Ειρήνη Κολλιδά για τη μονομαχία στον αχυρώνα της Φάρμας, δεν είχε φανταστεί την εναλλαγή συναισθημάτων που την περίμενε. Και οι δύο πάλεψαν για τη νίκη. Ωστόσο η λήξη του αγώνα βρήκε νικήτρια τη μάνα του λόχου, την Ειρήνη Κολλιδά, η οποία όπως είπε ξεπέρασε τα όριά της. Για εκείνη όμως η Φάρμα είχε τελειώσει. Η νίκη της σήμανε απλά την επιβεβαίωση των όσων μπορεί να καταφέρει, γιατί για την πρώην survivor αυτό το παιχνίδι αποτελούσε πλέον μία όμορφη ανάμνηση.

Ειρήνη Κολλιδά: “Υπερτερεί η αγάπη της μαμάς και όχι η Φάρμα”

«Έχω πάρει μια απόφαση και θέλω, πριν η Μαρία μπει στη διαδικασία να χαιρετήσει οποιονδήποτε. Νιώθω ότι ο κύκλος μου σε αυτό το παιχνίδι έχει κλείσει. Ότι ήταν να δώσω σαν Ειρήνη το έχω δώσει, ανταγωνίστηκα τον εαυτό μου σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα σαν μαχήτρια στη Φάρμα. Δεν νιώθω ότι έχω να προσφέρω κάτι παραπάνω στα του παιχνιδιού αυτού και, επειδή το πραγματικό δικό μου ριάλιτι είναι έξω και εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι έντονα το παιδί μου και την ζωή που έχω εκτός της Φάρμας, παρόλο που έχω δεθεί πάρα πολύ με αυτά τα παιδιά θα ήθελα πάρα πολύ, μετά από τη νίκη στον εαυτό μου σε αυτό το παιχνίδι, να αποχωρήσω εγώ και όχι η Μαρία», είπε η Κολλιδά αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες της.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ήταν κάτι που το σκεφτόταν εδώ και δύο εβδομάδες. «Νιώθω 100% ολοκληρωμένη από τη συμμετοχή μου στη Φάρμα, θέλω να φύγω με την χαρά αυτή γιατί αυτή τη στιγμή υπερτερεί η αγάπη της μαμάς», είπε προκαλώντας και την αντίδραση του Σάκη. «Βλέποντας εσένα και τη στάση σου, θέλω κι εγώ πιο γρήγορα να γίνω μπαμπάς», δήλωσε ο παρουσιαστής της Φάρμας.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η Κολλιδά επέμεινε στην αποχώρηση της από τη Φάρμα χθες 24/4, ενεργοποιώντας με αυτό τον τρόπο της παραμονή της Μαρίας, ο Τανιμανίδης, σεβόμενος τους κανονισμούς της Φάρμας ανακοίνωσε εκ μέρους της παραγωγής πως η Μιχαλοπούλου θα μπορούσε να συνεχίσει να βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης εάν κανείς παίκτης δεν είχε διαφορετική άποψη. Ουδείς αντέδρασε και η πιο νεαρή αγρότισσα θα συνεχίσει να διαγωνίζεται στη Φάρμα.

Ποιοι μπήκαν στη Φάρμα και ποιος αποχώρησε μέσα στη νύχτα

Μία εβδομάδα μετά την αποχώρησή του ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, επέστρεψε ως ένας από τις πιο δημοφιλείς παίκτες της Φάρμας.  Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό μου: «Μιχάλη! Το είπα, το είπα εγώ ότι θα έρθεις σπίτι! Μιχάλη, σου έχω ετοιμάσει το κρεβάτι σου. Το ήξερα, το είπα σε όλους ότι θα έρθεις. Πάρε με αγκαλιά! Πάρε με αγκαλιά» φώναζε ο ηθοποιός. Στον αχυρώνα όμως ενώπιον όλων ο Ιατρόπουλος σχολίασε ότι δεν περίμενε να βρει τον αδελφό του όπως έλεγε το Τζώρτζογλου αγκαλίτσα με τον Θεοδωρόπουλο, που χάρις σε αυτόν ο Ιατρόπουλος τέθηκε εκτός Φάρμας.

Λίγη ώρα αργότερα το ευχάριστο κλίμα διαδέχθηκε μία ανέλπιστη οικειοθελής αποχώρηση του Τάσου Ξιαρχό: «Έγινε ένα θέμα, έγινε κάτι και πρέπει να φύγω. Είναι σοβαρό. Πρέπει να πάω, πρέπει να φύγω. Είναι ένα σύνολο προβλημάτων που έχω και πρέπει να φύγω» πρόσθεσε ο Τάσος Ξιαρχό για να συμπληρώσει με σαφήνεια στην κάμερα: «Πολλές φορές τυχαίνει να μου προκύψει μια εγκεφαλική κάκωση και να πω ξαφνικά τέλος και απλά το κάνω. Δεν έχει λόγο και γιατί συμβαίνει αυτό ακριβώς. Απλά συμβαίνει. Έτσι είμαι. Ούτε έκατσα να κλαφτώ ούτε έκατσα να πω τα προβλήματα της ψυχής μου. Νομίζω ότι πολύ απλά, τέλος τα αγελαδινά μαστάρια, τέλος οι κοπριές, τέλος όλα. Με πονάει η ψυχή μου, πρέπει να φύγω» είπε και σχεδόν αθόρυβα χάθηκε μέσα στη νύχτα.

Αντιθέτως αίσθηση προκάλεσαν οι δίδυμες παίκτριες, που ασχολούνται με τη γυμναστική και το χορό, η  Έλενα και η Φένια Τσικιτίκου. Πρόκειται για δύο κορίτσια από τη Νάουσα, χορεύτριες – χορογράφοι και γυμνάστριες. Έγιναν γνωστές στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή τους στο So you think you can dance, το οποίο και κέρδισαν.

Δείτε επίσης:

Η Φάρμα: Ποιες θα μονομαχήσουν – Νέες αφίξεις και μια επιστροφή (Video)ΑΝΤ1+ Πλατφόρμα: Αυτοί οι ηθοποιοί θα παίξουν στη νέα σειρά «Ρένα»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Φάρμα: Κέρδισε η μάνα του λόχου αλλά στο τέλος αποχώρησε! (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα