Η Φάρμα – Spoiler: Η τελική τετράδα και ο μεγάλος νικητής

23:03 14/5/2021 - Πηγή: Youfly

Μπορεί εμείς ακόμα να βλέπουμε την Φάρμα στην εξέλιξή της, ωστόσο το ριάλιτι έχει ήδη ολοκληρωθεί και ο τελικός έχει γυριστεί πριν από λίγες μέρες στο “σπίτι” στις Αφίδνες. Οι τηλεθεατές ωστόσο πρέπει να περιμένουν ακόμα μέχρι την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 21:00, ώστε να μάθουν ποιος είναι ο τυχερός “αγρότης” ή “αγρότισσα”, ο νικητής του ριάλιτι «Η Φάρμα», που θα λάβει τα 50.000 ευρώ και το αυτοκίνητο.

Παρόλα αυτά, σήμερα θα σας αποκαλύψω όχι μόνο τους τέσσερις φιναλίστ που φτάνουν στον μεγάλο τελικό αλλά και

ποιος είναι ο νικητής του ριάλιτι «Η Φάρμα». Σύμφωνα με πληροφορίες μου, η τετράδα είναι ο Κώστας Γκρέκας, η Κυριακή Κατσογρεσάκη, ο Ντούπης (Κωνσταντίνος Μακρής) και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος. Οσο για το ποιος στέφεται νικητής αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Γκρέκα που μπήκε μάλιστα από τους τελευταίους στο παιχνίδι αλλά κατάφερε να κερδίσει το χρυσό έπαθλο.

Μάλιστα, αν και ο πρώτος κύκλος δεν είχε την επιτυχία που περίμενε ο ΑΝΤ1 λόγω αυξημένου ανταγωνισμού, ωστόσο το παιχνίδι θα συνεχιστεί και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Πάντως, δεν πρόκειται να βγει στο α’ μέρος της σεζόν καθώς δεν θα ευνοούν οι καιρικές συνθήκες έτσι οι τηλεθεατές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Ιανουάριο για να δουν το δεύτερο μέρος της Φάρμας με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Δείτε επίσης:

Η Φάρμα: Ποιοι φεύγουν και ποιοι διεκδικούν το έπαθλοANT1: Πότε τελειώνουν Άγριες Μέλισσες, Ήλιος, Φάρμα και YFSF

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Φάρμα – Spoiler: Η τελική τετράδα και ο μεγάλος νικητής  appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα