Η DC ανακοίνωσε τα πλάνα της για το μέλλον των Υπερηρώων

22:56 29/12/2020 - Πηγή: Youfly

H DC ανακοίνωσε τα φιλόδοξα πλάνα για τους υπερήρωες της, σε μια προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος από την Marvel.

Η θυγατρική της Warner Bros, DC, έχει στα άμεσα πλάνα της να κυκλοφορήσει έως και έξι ταινίες με υπερήρωες, όπως ενημέρωσε το κοινό. Θα είναι όμως έτοιμοι οι φαν να υποδεχτούν και να ”αγκαλιάσουν” όλη αυτή την δημιουργική

πανδαισία;

DC: Έως έξι ταινίες με υπερήρωες στα πλάνα της

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της εταιρείας, Walter Hamada, με δηλώσεις του στους New York Times γνωστοποίησε τα εξής: αφενός ότι στα μελλοντικά πλάνα της DC είναι να κυκλοφορήσουν στους κινηματογράφους έως τέσσερις ταινίες με υπερήρωες, έως το 2022, και αφετέρου ανακοίνωσε άλλες δύο ταινίες μεγάλου μήκους για την υπηρεσία streaming της ΗΒΟ ΜΑΧ. Σε συνέχεια των τοποθετήσεων του, ενημέρωσε ότι οι ακριβές παραγωγές θα πάνε κατευθείαν για τον κινηματογράφο ενώ οι λιγότερο δαπανηρές θα κυκλοφορήσουν μέσω της HBO. Έτσι, με αυτό τον τρόπο φαίνεται πως η εταιρεία απομακρύνεται από την πρόσφατη τακτική της για κυκλοφορία ταινιών σχεδόν ταυτόχρονα σε κινηματογραφικές αίθουσες και HBO Max.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες το Wonder Woman έγινε η πρώτη ταινία που λάνσαρε αυτήν την τακτική. Ανήμερα των Χριστουγέννων κυκλοφόρησε σε αίθουσες και HBO, χωρίς όμως ακόμα να έχουν διαρρεύσει τα νούμερα που έπιασε. Πάντως, στο Box Office κινήθηκε αρκετά καλά, σημειώνοντας 85 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις. Σύμφωνα με τον Hamada δεν θα εγκαταλειφθεί εντελώς η ιδέα του HBO Max. Απλώς θα δίνεται η προτεραιότητα στον κινηματογράφο. ”Σε κάθε ταινία σκεφτόμαστε ποια είναι η δυνητική εξέλιξη της στο online streaming. Το ίδιο ισχύει και για τα επερχόμενα The Batman (2022) και The Suicide Squad (2021)”.

Στα πλάνα της DC φαίνεται πως είναι και ένας διαφορετικός τρόπος διαχείρισης για τους υπερήρωες της. Θα τους δώσει δηλαδή την ευχέρεια να κινούνται πιο ελεύθερα σαν χαρακτήρες, με πολλούς ηθοποιούς να υποδύονται τον ίδιο ρόλο. Αυτό θα μπορούσε να δώσει μια ευελιξία αλλά ταυτόχρονα ίσως δημιουργούσε μια χαοτική κατάσταση. Κάτι που δεν θα είναι εύκολo να το αντιληφθεί ο θεατής και να γίνει κομμάτι του. Πάντως, η όλη σκέψη κινείται στα ίδια πλαίσια με τους χαρακτήρες των Ben Affleck και Michael Keaton ως Batman, σε διαφορετικές ταινίες.

Πολλοί όμως φοβούνται ότι με αυτή την κίνηση η DC θα χάσει τους αφοσιωμένους θαυμαστές της. Θα χαθεί η αίσθηση της συνοχής ενώ θα δημιουργηθεί η εύλογη απορία στον τηλεθεατή: τι με νοιάζει η εξέλιξη και η τύχη ενός χαρακτήρα αφού θα τον αντικαταστήσει άλλος στην συνέχεια; Παρόλα αυτά, η Warner Bros χρησιμοποιώντας αυτήν την τακτική θα μπορούσε να δικαιολογήσει την κυκλοφορία ακόμα περισσότερων τίτλων ταινιών. Ίσως ακόμα με αυτό τον τρόπο να επιδιώξει να συσπειρωθεί, δημιουργώντας ένα ενοποιημένο περιβάλλον το οποίο μακροπρόθεσμα θα τη φέρει στην κορυφή.

Δείτε επίσης:

H Disney ανακοινώνει 10 νέες σειρές Marvel και Star Wars!Δείτε ποιες αγαπημένες νέες ταινίες πήραν παράταση λόγω Covid

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Η DC ανακοίνωσε τα πλάνα της για το μέλλον των Υπερηρώων appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα