Γιώργος Τσαλίκης: Πυρ και Μανία – Βαριές εκφράσεις κατά πάντων

14:12 9/7/2021 - Πηγή: Youfly

Ένας Γιώργος Τσαλίκης που δεν έχουμε ξαναδεί, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Σχεδόν τρεμάμενος από τα νεύρα του μίλησε όχι μόνο για τον ΣΚΑΙ αλλά και και για συγκεκριμένα πρόσωπα. Μάλιστα δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς και να κάνει ηχηρές αποκαλύψεις.

Η περιβόητη ιστορία με το Big Brother, το ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Τσαλίκη

είναι ένα από τα τηλεοπτικά θέματα των τελευταίων εβδομάδων. Ο ίδιος ο τραγουδιστής δεν είχε μιλήσει λεπτομερώς για το θέμα αλλά το έκανε σήμερα στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη. Και πραγματικά απασφάλησε…

Σε συγκεκριμένα πρόσωπα έκανε αναφορά ο τραγουδιστής και παρουσιαστής, χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως ” Ρε βλάκα, τα έχεις ζήσει κι εσύ, τι βγαίνεις και λες;” , ”λες μαλ…ες” , αλλά και άλλες όπως ξεφτίλες και ”κανένας δεν θα βιάσει την ψυχή μας”.

Γιώργος Τσαλίκης: Τα πρόσωπα που ‘έδωσε’ στον ΣΚΑΙ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή: «Ένας πολύ δικός μου άνθρωπος με πήρε τηλέφωνο στην Αυστραλία και μου είπε ότι θα με φάνε από τον ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα πρόσωπα αρχισαν να διαρρέουν ότι κάποιοι άλλοι είναι οι παρουσιαστές του Big Brother. Μετά, ο Γιώργος Λιάγκας έπαιξε στην εκπομπή ότι παρουσιαστές θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα. Ρώτησα το δικηγόρο μου τι να κάνω γιατί αυτοί με ξεφτιλίζουν. Από το κανάλι δεν μου απαντούσε κανείς. Ο δικηγόρος μου μού είπε να βγω και να πω ότι έχω υπογράψει για την παρουσίαση του Big Brother.

Πήγα κι έκανα ραντεβού και δεν μου εξήγησαν τίποτα. Τους είπα ότι “λες μαλ…ες”. Τι είναι αυτά που μου λες; Με έχεις ξεφτιλίσει, έχουμε υπογράψει ένα συμβόλαιο και λες ότι δεν μπορείς να μου πεις; Ήμουν έξαλλος και τώρα που τα σκέφτομαι, τρέμω. Τη μέρα που θα μου έλεγαν αν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας σε άλλο πρότζεκτ, μου έκανα εξώδικο επειδή μίλησα στις 7 Ιουνίου. Και μου ζητάνε και χρήματα. Και κερατάς και δαρμένος. Ενώ οι ίδιοι έχουν στείλει mail 31 Μαϊου… Για τέτοια βρωμιά μιλάμε»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα: «Προσπαθούσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου να μην πω στον Λιάγκα «Ρε βλάκα, τα έχεις ζήσει κι εσύ, τι βγαίνεις και λες; Δεν ξέρεις ότι 22 χρόνια εγώ δεν μιλάω ποτέ, έχω κάνει τέσσερα χρόνια τόσα δοκιμαστικά με τον ΣΚΑΪ, τόσες κουβέντες, δεν έχω μιλήσει ποτέ. Του λέω ένα τηλεπαιχνίδι που το παρουσίασες εσύ το προσχέδιο ήταν στο όνομά μου, το Guess My Age».

«Είναι θέμα σεβασμού»

Κλείνοντας ο Γιώργος Τσαλίκης συνέχισε για τον ΣΚΑΙ:  «Όταν μιλάω εγώ λέω πάντα την αλήθεια. Ο ΣΚΑΪ έπαιξε ένα παιχνίδι και το παίζει ακόμα. Λέω «Ρε Γιώργο θα το πας μέχρι το τέλος και ας κλείσει η πόρτα του ΣΚΑΪ». Πιστεύω ότι η πόρτα του ΣΚΑΪ δεν κλείνει, ο ΣΚΑΪ πρέπει να κλείσει την πόρτα σε αυτούς που διαχειρίζονται την εικόνα ενός καναλιού που έχω στηρίξει τόσο πολύ.

Υπογράφεις συμβόλαιο και θα κάνεις τη ζωή σου με βάση το συμβόλαιό σου και θα έρθει μια κυρία ένα πρωί και θα σου πει «Φιλάκια». Δεν έμαθα ποτέ τον λόγο. Τη συνομιλία την άκουσε η συνεργάτιδά μου και η γυναίκα μου που είπε «Δεν θέλετε να τα βάλετε με τον ΣΚΑΪ». Θέλουμε να τα βάλουμε με οποιονδήποτε δεν σέβεται την αξιοπρέπειά μας, τον επαγγελματισμό μας, την ψυχή μας. Την ψυχή μου δεν θα την βιάσει κανείς. Πρέπει να το πάω μέχρι τέλους γιατί δεν είναι δικό μου θέμα πια, είναι θέμα όλων μας. Θα πρέπει να σέβονται».

Δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν και θα προκαλέσουν τριγμούς τόσο εντός όσο και εκτός του καναλιού.

Δείτε ακόμα:

Γιώργος Τσαλίκης: Ηχηρή απάντηση στο Instagram – Το αντίο πριν αρχίσειΓιώργος Τσαλίκης: Λήγει η διορία για ΣΚΑΙ – Ραντεβού στα δικαστήρια;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Γιώργος Τσαλίκης: Πυρ και Μανία – Βαριές εκφράσεις κατά πάντων appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Τσαλίκης, Πυρ, Μανία – Βαριές,giorgos tsalikis, pyr, mania – varies