Γιώργος Ασημακόπουλος: Από το Πρωινό ANT1 στην Καινούργιου

10:37 14/9/2021 - Πηγή: Youfly

Τί κι αν έφυγε από το Πρωινό ANT1; Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν εγκαταλείπει την τηλεόραση, με τον ίδιο να λέει το δικό του “Καλημέρα”, μέσα από το Super Κατερίνα.

Όπως ανέφερε, άλλωστε και σε δηλώσεις του, έχει ήδη δεχτεί αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις για τη συνέχεια. Η νέα του ομάδα δεν “στέριωσε” όπως θα περίμενε εκείνος, αλλά και όλοι οι τηλεθεατές.

Πράγματι, στο πάνελ τον είδαμε ελάχιστα. Και όλα αυτά; Για λίγες, μόνο, ημέρες!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έφυγε από το Πρωινό ANT1, κάνοντας μία “μίνι” εκδρομή στον ALPHA και στο Super Κατερίνα.

Νέο μέλος στο πάνελ;

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος εμφανίστηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή. Έκατσε στο μεγάλο τραπέζι, παρέα με τους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου, σα να αποτελεί κι εκείνος μέλος της ομάδας.

Μαζί σχολίασαν την επικαιρότητα, με τον ίδιο να παίρνει θέση, εκφέροντας τη γνώμη του. Δεν είναι ακόμη γνωστά τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, στον χώρο της τηλεόρασης.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πως αυτό το διάστημα είναι αρκετά πιεσμένος με τα επαγγελματικά του, με αποτέλεσμα να βάζει σε προτεραιότητα τα μαγαζιά του. Ως σχολιαστής, πάντως, στο Super Κατερίνα, έδεσε εξαιρετικά.

Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση και μέσω ποιων εκπομπών θα συμβεί αυτό. Όπως και να έχει, η πόρτα στον ANT1 φαίνεται πως έχει κλείσει, έστω και προς το παρόν.

Δείτε επίσης:

Το Πρωινό – Ασημακόπουλος: «Δεν με έδιωξε ο ANT1, εγώ έφυγα»Το Πρωινό: Η φασαριόζικη πρεμιέρα για Φαίη και Γιώργο – Video

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Γιώργος Ασημακόπουλος: Από το Πρωινό ANT1 στην Καινούργιου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα