Γιατί δεν είδαμε Survivor χθες 6/1 – Πότε θα προβληθεί το επεισόδιο

07:52 7/1/2021 - Πηγή: Youfly

Το αγαπημένο ριάλιτι (επιβίωσης) του κοινού, Survivor, δεν προβλήθηκε χθες 6/1 από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ, και σας εξηγούμε τον λόγο που δεν το είδαμε, αλλά και πότε θα προβληθεί τελικά το επεισόδιο.

Έκτακτη Επικαιρότητα – Μαύρη μέρα στην ιστορία της Αμερικής

Λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος της σειράς «8 λέξεις» του ΣΚΑΙ, και ενώ τα social media

φέρνουν τις πρώτες -απίστευτες- εικόνες από το Αμερικανικό Καπιτώλιο, ο ΣΚΑΙ βγαίνει ζωντανά με έκτακτη επικαιρότητα.

Με τις εικόνες και το ρεπορτάζ αντιλαμβανόμαστε πλέον ποσό σοβαρά είναι τα πράγματα στις ΗΠΑ εκείνη την ώρα, καθώς εκατοντάδες οπαδοί του Ντόναλντ Τράμπ έχουν εισχωρήσει στο Καπιτώλιο προβαίνοντας σε βανδαλισμούς και άλλες ενέργειες που δεν τιμούν την ιστορία της Αμερικής.

Η αστυνομία προσπαθεί να θέσει την κατάσταση υπό τον έλεγχο της, με τον Τραμπ να μην βοηθάει την κατάσταση μέσω των προσωπικών του δηλώσεων στο Twitter.

Αποτέλεσμα; Μια ακόμα τραγωδία με τέσσερις νεκρούς έως τώρα (3 γυναίκες – 1 άνδρας) και συγκλονιστικές εικόνες που τραυμάτισαν σοβαρά την δημοκρατία.

Αδύνατον να προβληθεί το Survivor χθες 6/1 – Πότε θα προβληθεί και τι θα δούμε

Το κανάλι του ΣΚΑΙ, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κανάλια και ειδικά τον ANT1 που προέβαλε κανονικά τις Άγριες Μέλισσες, αποφάσισε να καλύψει από την αρχή έως το τέλος τα γεγονότα στην Αμερική με ζωντανές συνδέσεις αλλά και τους Παπαχελά – Τσίμα στον σχολιασμό. Αδύνατη η προβολή του Survivor.

Το Survivor λοιπόν θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη 7/1 και ώρα 22:15.

Μετά τον αγώνα για το αποψινό πλέον έπαθλο, η αποχώρηση έρχεται πλέον από το Survivor σήμερα 7/1. Μαχητές και διάσημοι φτάνουν στο συμβούλιο.

Ο Γιώργος Λιανός θα καλέσει τους δύο δημοφιλέστερους παίκτες, κατά το κοινό, να επιλέξουν από έναν υποψήφιο. Με την Αγγελική Λάμπρη και τον Κώστα Παπαδόπουλο, οι υποψήφιοι γίνονται πλέον τέσσερις και ο Λιανός ανακοινώνει το όνομα του δεύτερου κατά σειρά προσώπου που παίρνει το σακίδιο του και πετάει Ελλάδα.

Οι πληροφορίες μας λένε, όπως γράψαμε χθες, ότι αυτή η αποχώρηση θα έχει άρωμα γυναίκας!

Το τρέιλερ της Πέμπτης 7/1:

Δείτε αναλυτικά: Survivor Spoiler: Το έπαθλο, η λάσπη και η αποχώρηση σήμερα 6/1

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Γιατί δεν είδαμε Survivor χθες 6/1 – Πότε θα προβληθεί το επεισόδιο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα