Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η ονειρεμένη ανάρτησή του για τη νέα εκπομπή

10:50 13/7/2021 - Πηγή: Youfly

Είναι πλέον επίσημο ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πάει στο MEGA με μία νέα ταξιδιωτική εκπομπή. Το κανάλι έκανε την ανακοίνωσή του και ο ηθοποιός ανέβασε ένα ονειρεμένο και μαγευτικό βίντεο δίνοντας και μερικές πληροφορίες για το Fishy. Fishy θα λέγεται η εκπομπή και θα είναι ταξιδιωτική με επίκεντρο τη θάλασσα και τα νησιά. Μοναδικός συνταξιδιώτης, όπως αποκαλύψαμε και στο Youfly θα είναι ο Λάμπρος Βακιάρος, ο νικητής του MasterChef 1. Συνεπιβάτες

βέβαια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα έχει και ξεχωριστές προσωπικότητες.

Το “γαλάζιο” βίντεο του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Τέλος, όμως, τα μυστήρια. Ο ηθοποιός με ένα μικρό βιντεάκι που είναι πάνω σε σκάφος, μάς δείχνει την ήρεμη θάλασσα και το απέραντο γαλάζιο. Σε αυτή τη ανάρτηση γράφει το εξής:

«Πάνε τώρα αρκετα χρόνια που ήμουνα στο MEGA!! Ώρα για επιστροφή!!! Το νέο προγραμμα του MEGA υπόσχεται MEGAλες αλλαγές !!!! Με MEGAλο κέφι MEGAλο προγραμμα που θα μας κρατάει παρέα όλο το χρόνο!!!! Τα λέμε λοιπόν Σεπτεμβρίο από το δροσερό Ιόνιο !!!! #Fishy #ToMegaToKalo #MegaNeoProgramma @megatvcom !!!!!! Σσσσσσς κάτι καλο ξεκινάει !!!!!!!!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis)

Με πολύ ενθουσιασμό και πολύ κέφι, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης προετοιμάζει τους θαυμαστές του για τη νέα του εκπομπή στο MEGA. Πολύ γαλάζιο, πολύ θάλασσα και πολύ ψάρεμα.

Δείτε επίσης: 

Λάμπρος Βακιάρος: Συνεπιβάτης με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο MEGAΓιάννης Τσιμιτσέλης: Επίσημα στο MEGA – Η νέα του εκπομπήΕλεονώρα Μελέτη: Τι αποκαλύπτει για τα τηλεοπτικά της σχέδια

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η ονειρεμένη ανάρτησή του για τη νέα εκπομπή appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα