Έξαψη: Οι ηθοποιοί και χαρακτήρες της σειράς του MEGA

18:53 8/1/2021 - Πηγή: Youfly

Ποιοι είναι οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της σειράς “Έξαψη”, που έχουν συγκλονίσει το κοινό με τις μοναδικές ερμηνείες τους; Σας παρουσιάζουμε με λεπτομέρειες όλα όσα θα δείτε στη νέα σειρά του MEGA, σχετικά με τους κεντρικούς ήρωες της ιστορίας.

ΕΒΙΤΑ ΑΞΙΩΤΗ (Ιωάννα Παππά)

(γκαλερίστα)

Η Εβίτα στη σειρά Έξαψη, είναι η γυναίκα του Αλέξανδρου και μητέρα δύο παιδιών. Είναι μια γυναίκα αρκετά δυναμική, που αναζητά διαρκώς την τάξη

και την ισορροπία στη ζωή της. Θέλει όλα να είναι τέλεια, τόσο στη δουλειά, όσο και μέσα στο σπίτι. Ο κόσμος της καταρρέει ξαφνικά, όταν έρχεται αντιμέτωπη με μια σειρά γεγονότων και αποκαλύψεων.

Τον ρόλο υποδύεται η Ιωάννα Παππά. Η Ιωάννα Παππά είναι ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης και έχει αγαπηθεί, ιδιαίτερα, από πολλούς ρόλους της, όπως η συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Κλείσε τα μάτια.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΙΜΙΖΗΣ (Τάσος Νούσιας)

(Σκηνογράφος- Καθηγητής Καλλιτεχνικών)

Ο Αλέξανδρος, ζει με την αγαπημένη του σύζυγο Εβίτα και τα δύο του παιδιά. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πάθος στη ζωή του και έντονο καλλιτεχνικό πνεύμα. Παλεύοντας να διατηρήσει τις ισορροπίες στην οικογένειά του, φέρνει τα πάνω κάτω. Ο ίδιος, βγαίνει εκτός εαυτού, όταν γνωρίζει την όμορφη Κλαίρη.

Τον Αλέξανδρο υποδύεται ο Τάσος Νούσιας. Ο ηθοποιός έχει γίνε γνωστός από πολλές και μεγάλες επιτυχίες. Μετρά πολλές συμμετοχές και συνεργασίες σε σημαντικές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ τον θυμόμαστε έντονα από ρόλους σε σειρές όπως: Μαζί σου, Το Νησί και πολλά ακόμη.

ΚΛΑΙΡΗ ΑΜΟΙΡΑΛΗ (Αναστασία Παντούση)

(Γεωπόνος)

Η Κλαίρη είναι η νεαρή κοπέλα που ερωτεύεται τρελά ο Αλέξανδρος. Ζει με τον σύζυγό της τον Γιάννο, ο οποίος είναι αρκετά πιεστικός. Καθώς θεωρεί πως η ζωή της θα μείνει μονότονη, αφιερώνεται στον βιολογικό της κήπο. Γνωρίζει τον Αλέξανδρο και βιώνει συναισθήματα που δεν έχει ξανά νιώσει. Όλα και όλοι θα είναι εναντίον τους, αλλά θα παλέψει.

Η Αναστασία Παντούση, που υποδύεται την Κλαίρη, είναι νέα ηθοποιός που έχει γίνει γνωστή μέσα από πολλές επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και στο θέατρο. Έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά “Το Κόκκινο Ποτάμι”, αλλά και στο “Έλα στη Θέση Μου”, στον ALPHA.

Επιπλέον ηθοποιοί και χαρακτήρες της σειράς Έξαψη, στο MEGA:

ΓΙΑΝΝΟΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ (Κίμων Κουρής)

(Ιδιοκτήτης μπαρ)

Λαϊκής καταγωγής, ακαλλιέργητος, μπλεγμένος σε διακίνηση ναρκωτικών στο Ναύπλιο. Το μόνο καθαρό πράγμα στη ζωή του είναι η σύζυγός του, Κλαίρη, αλλά δεν μπορεί να της χαρίσει αυτό που θέλει περισσότερο. O ηθοποιός που υποδύεται τον Γιάννο, είναι ο Κίμων Κουρής. Ο Κίμων είναι καλλιτέχνης του θεάτρου και της τηλεόρασης. Έχει γίνει γνωστός για τον ρόλο του στη σειρά “Ηρωίδες”, στο MEGA.

ΚΩΣΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ (Νίκος Πουρσανίδης)

(Μουσικός)

Ο Κωστής επιστρέφει στο Ναύπλιο μετά από χρόνια για να αλλάξει τον τρόπο ζωής του. Εκεί συναντά ξανά τον μεγάλο του έρωτα, την Εβίτα και μπλέκεται σε μια ιστορία δίχως τέλος. Θα κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει ξανά μια θέση στη ζωή της γυναίκας που αγάπησε όσο καμία άλλη. Ο Νίκος Πουρσανίδης είναι Έλληνας ηθοποιός. Έχει γίνει γνωστός από πάρα πολλές επιτυχίες του σε σειρές, αλλά και ρόλους στο θέατρο. Τον αγαπήσαμε ιδιαίτερα από τη σειρά Πολυκατοικία και Κλεμμένα Όνειρα.

ΜΗΝΑΣ ΦΡΑΓΚΟΣ (Κωνσταντίνος Κάππας)

(Αστυνομικός)

Ο Μηνάς είναι ο αστυνομικός, ο οποίος αναλαμβάνει την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Ναύπλιο. Αναλαμβάνει να κάνει χατίρια και παρανομίες για τον Τζώρτζη Αξιώτη, ενώ στην πορεία ξεκινά και μια αρρωστημένη σχέση πάθους με μια γυναίκα που θα τον καταστρέψει. Ο Κωνσταντίνος Κάππας, ο οποίος υποδύεται τον Μηνά, είναι ηθοποιός, γνωστός για τις επιτυχίες του, σε σειρές όπως: Κούκλες, Κλεμμένα Όνειρα, Συμμαθητές και πολλά ακόμη.

ΜΑΡΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ (Γιούλικα Σκαφιδά)

(Αστυνομικός)

Είναι μια πανέξυπνη αστυνομικός που έρχεται στο Ναύπλιο για να βρει ποιος θέλησε να σκοτώσει την αδερφή της, Βίκυ. Η Μαρίνα, στην προσπάθειά της να βρει τον μεγάλο ένοχο, μπλέκεται σε μια μεγάλη περιπέτεια που αναστατώνει τη ζωή της. Στον ρόλο της Μαρίνας, είναι η Γιουλίκα Σκαφιδά, πολύ γνωστή ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεόραση. Αγαπήθηκε για ρόλους της σε σειρές, όπως ήταν ενδεικτικά τα Μαύρα Μεσάνυχτα και το Ου Φονεύσεις.

ΒΙΚΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ (Σοφία Μανωλάκου)

(Δημοσιογράφος)

Η Βίκυ Βούλγαρη είναι δημοσιογράφος, η οποία διατηρεί μια περίπλοκη σχέση με τον Τζώρτζη Αξιώτη. Όταν συνέλθει από το φρικτό ατύχημα που της προκάλεσαν, θα έρθει αντιμέτωπη με φρικτές καταστάσεις. Μοναδική της σύμμαχος και δύναμη στη ζωή, η αδερφή της, Μαρίνα. Η Σοφία Μανωλάκου είναι ηθοποιός και παρουσιάστρια. Την απολαύσαμε σε σειρές, όπως: Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς, η Επιστροφή και πολλές ακόμη.

ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ (Νίκος Νικολάου)

(Πολιτικός)

Ένα άνθρωπος που βάζει πάνω από όλα τη δημόσια εικόνα του. Όταν η οικογένειά του μάθει για τα βρώμικα μυστικά του, θα τον εγκαταλείψει, ενώ θα χάσει και την μεγάλη καριέρα του. Όπως όλοι οι ήρωες της σειράς, όμως, θα αναγεννηθεί κι αυτός από τις στάχτες του. Ο Νίκος Νικολάου είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης. Τον απολαύσαμε σε σειρές, όπως: Έρωτας Μετά, Εκδρομή, η Χειρότερη Εβδομάδα της ζωής μου και πολλές ακόμη.

ΙΡΙΣ ΑΞΙΩΤΗ (Λουκία Πιστιόλα)

(Σύζυγος Τζώρτζη και μητέρα Εβίτας)

Μια σκληρή γυναίκα. Φαίνεται άγγελος αλλά κρύβει έναν δαίμονα μέσα της. Η Ίρις και ο Τζώρτζης ήταν και οι δύο από μεγάλες οικογένειες που ενώθηκαν για πολιτικο-οικονομικούς σκοπούς. Όπως θα διαπιστώσουν οι τηλεθεατές, είναι δύο άνθρωποι που δεν αγαπήθηκαν ποτέ, αγάπησαν όμως και οι δύο το συμφέρον. Η Λουκία Πιστιόλα είναι ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου. Πρωταγωνίστησε σε σειρές, όπως: Όνειρο Ήταν, Επαφή, Το Κλειδί του Παραδείσου και άλλες πολλές.

Αυτοί ήταν οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της σειράς Έξαψη. Μια σειρά γεμάτη πάθη, ίντριγκες, μυστικά και σασπένς που καθήλωσε τους τηλεθεατές, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται…

Δείτε επίσης:

Έξαψη: Περίληψη & Φωτογραφίες για τα επόμενα επεισόδια 4 – 6Έξαψη: Μια παράνομη σχέση γεννιέται με πολλά μυστικάΈξαψη: Ποιος γοητευτικός ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά του MEGA

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

The post Έξαψη: Οι ηθοποιοί και χαρακτήρες της σειράς του MEGA appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
εξαψη ποιος ειναι ο αξιωτης, οι πρωταγωνιστές της σειράς έξαψη
Τυχαία Θέματα