Έξαψη: Έντονη νύχτα πάθους για Εβίτα και Τζανή

16:03 15/6/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα όμορφο ειδύλλιο γεννιέται στη σειρά. Λίγο πριν το τέλος, η Εβίτα και ο Τζανής έρχονται πολύ κοντά, βιώνοντας μία έντονη Έξαψη. Η Εβίτα, μια ηρωίδα που έχει περάσει πολλά, κλείνεται στον εαυτό της και αφοσιώνεται στην τέχνη. Ο Τζανής, ένας άνθρωπος κλειστός και αντικοινωνικός, ενώνει την αγάπη του για την τέχνη, με την υπεύθυνη της γκαλερί που επισκέπτεται.

Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά. Είναι δύο άνθρωποι που έχουν υποφέρει πολύ, που δύσκολα εμπιστεύονται τους ανθρώπους. Εκείνος, ένας πετυχημένος εργένης, απολαμβάνει

τα προνόμια της καριέρας του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εκείνη, εύθραυστη μετά τα τελευταία γεγονότα, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Ο ένας βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του άλλου. Ο Τζανής την πολιορκεί, βλέποντας στα μάτια της αυτό που πάντοτε έψαχνε. Την γαλήνη, την ηρεμία, μια φλόγα που δεν έσβησε ποτέ. Η Εβίτα και ο Τζανής περνούν ένα όμορφο βράδυ, γεμάτο πάθος, ένταση, έξαψη. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, η Εβίτα αισθάνεται ξανά ενθουσιασμένη.

Εκεί που πίστευε πως δεν υπάρχει μεγάλος και δυνατός έρωτας, λυγίζει στην αγκαλιά του. Μία όμορφη ιστορία ξεκινάει, η οποία θα φέρει δυσκολίες στην πορεία. Η Εβίτα δε θα αργήσει να τρομάξει από το έντονο ενδιαφέρον του Τζανή. Θα θορυβηθεί, εξαιτίας του έντονου σασπένς που θα νιώσει. Η ζωή της ανατρέπεται ξανά.

Πώς θα αντιδράσει; Θα αφεθεί σε αυτόν τον μεγάλο έρωτα, ή θα τρέξει μακριά για να προστατεύσει τον εαυτό της;

Δείτε επίσης:

Έξαψη: Το τέλος του Θάνου στη σειρά – Η μεγάλη λύτρωσηΈξαψη: Τα στοιχεία του παζλ ενώνονται στα επόμενα επεισόδια 64-66

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post Έξαψη: Έντονη νύχτα πάθους για Εβίτα και Τζανή appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα