Έρωτας με διαφορά: Ο Στέλιος και τα παιδιά πάνε διακοπές

14:56 15/4/2021 - Πηγή: Youfly

Έρχεται απόψε (15/4) νέο επεισόδιο της σειράς Έρωτας με διαφορά στο STAR και οι εξελίξεις είναι ανατρεπτικές καθώς ο Στέλιος θα πάει διακοπές με τα παιδιά αλλά και η Ζέτα θα προσπαθήσει να δει τι είναι καλό για το δεσμό της με τον Κωστή.

Όλα όσα θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο

Η Ζέτα συγχωρεί τον Κωστή για το ξέσπασμά του. Ο Στέλιος, σε μια κίνηση ματ, ξεσηκώνει τα παιδιά για να πάνε διακοπές μαζί με τη Μάρω. Η Ζέτα έχει αντιρρήσεις. Αλλά όλα είναι κανονισμένα και έτσι δεν αντιδρά περισσότερο. Ο Κωστής προσπαθεί να την ηρεμήσει, λέγοντάς της ότι αφού θα λείπουν όλοι, οι δυο τους θα είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν και να χαρούν τη σχέση τους. Η Ζέτα προσπαθεί να ζήσει ξένοιαστες στιγμές μαζί του. Αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Ελβίρα μένει ακόμη στο σπίτι της Ζέτας, αφού ο Φίλιππος επιμένει στην απόφασή του να μην τη δεχτεί πίσω.

Η Φαίη συναντιέται με τον Δαμιανό και γνωρίζει την Τόνια, μια φίλη του Αλέξανδρου, η οποία τον θέλει για τον εαυτό της. Η μητέρα του Κωστή, η Ναταλία, έρχεται στην Αθήνα και ανακαλύπτει ότι ο Κωστής έχει καινούργια δουλειά, αλλά και καινούργιο σπίτι. Λέει στη Ζέτα ότι ο Κωστής μισούσε τα λογιστικά και υποφέρει για χάρη της. Και της ζητάει, για ακόμη μια φορά, να τον αφήσει ελεύθερο. Η Ζέτα προσπαθεί να ζυγίσει τον έρωτά της για τον Κωστή, με το τι είναι καλύτερο και πιο λογικό για εκείνον και να πάρει την απόφασή της…

Έρωτας με διαφορά – Δείτε εδώ το trailer για το επεισόδιο της Πέμπτης (15/4):

Δείτε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Οι δύο πρωταγωνιστές που μπαίνουν στη νέα σειράΉλιος: Λήδα και Δημήτρης στα μαχαίρια – Ο έντονος τσακωμός

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Έρωτας με διαφορά: Ο Στέλιος και τα παιδιά πάνε διακοπές appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα