Έρχεται το Star Wars Movie Festival – Όλο το πρόγραμμα

10:54 20/6/2021 - Πηγή: Youfly

Ευχάριστα τα νέα για τους Έλληνες φίλους των ταινιών Star Wars! Για 12 μέρες το Μπαλκόνι του ΣΕΦ μετατρέπεται σε θερινό σινεμά για το Star Wars Movie Festival. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ αναμένεται να ενθουσιάσει κάθε φαν του Star

Wars Saga: 12 μέρες, 11 ταινίες και 1 after party κάτω από τα αστέρια.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου, με τη συμβολή και την υποστήριξη της Star Wars Hellenic Academy. Οι προβολές των ταινιών θα ξεκινούν στις 9:30 το βράδυ, από Πέμπτη έως Κυριακή, σε ειδική οθόνη 9×5 και θα τηρούνται όλες οι προβλεπόμενες αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.

Όσον αφορά το πρόγραμμα των προβολών, θα περιλαμβάνει τις ταινίες Star Wars για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε χρονολογική σειρά στη μεγάλη οθόνη, δηλαδή από το πρώτο μέχρι και το ένατο επεισόδιο, όπως και ορισμένα spin-offs.

Το πρόγραμμα προβολών:15 Ιουλίου – Star Wars Episode I: The Phantom Menace16 Ιουλίου – Star Wars Episode II: Attack of The Clones17 Ιουλίου – Star Wars Episode III: Revenge of The Sith18 Ιουλίου – Solo: A Star Wars Story22 Ιουλίου – Rogue One: A Star Wars Story23 Ιουλίου – Star Wars Episode IV: A New Hope24 Ιουλίου – Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back25 Ιουλίου – Star Wars Episode VI: Return of The Jedi29 Ιουλίου – Star Wars Episode VII: The Force Awakens30 Ιουλίου – Star Wars Episode VIII: The Last Jedi31 Ιουλίου – Star Wars Episode IX: Rise of Skywalker 01 Αυγούστου – Movie After Party

Η τιμή του εισιτηρίου για το Star Wars Movie Festival  στο ΣΕΦ, θα ανέρχεται στα 9.5 ευρώ ανά ημέρα, ενώ το εισιτήριο για φοιτητές, ανέργους, παιδιά και άτομα άνω των 65 ετών θα κοστίζει 8 ευρώ ανά ημέρα. Αξίζει να αναφερθεί πως μέρος από κάθε εισιτήριο θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται μέσω τις πλατφόρμας Viva.gr και της σελίδας https://starwarsmoviefestival.gr.

Δείτε επίσης:

Netflix: Η πρώτη ελληνική ταινία είναι γεγονός!Bullet Train: Η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Brad Pitt

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Έρχεται το Star Wars Movie Festival – Όλο το πρόγραμμα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα