Ενώπιος Ενωπίω: H Νατάσσα Μποφίλιου στο Νίκο Χατζηνικολάου

11:29 8/10/2020 - Πηγή: Youfly

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο Ενώπιος Ενωπίω τη Νατάσσα Μποφίλιου για μια ιδαίτερη συζήτηση.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μιλά για την πορεία της στο έντεχνο τραγούδι. Οι πρώτες συνεργασίες, οι συναυλίες, τα πρόσωπα που αγαπά και τα πρόσωπα που την «πολέμησαν».

Σημαντικοί καλλιτέχνες μιλούν για το ταλέντο και την ξεχωριστή παρουσία της στην ελληνική μουσική σκηνή.

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:30

Ενώπιος Ενωπίω – Συντελεστές

Σκηνοθεσία:

Κατερίνα Βάχλα
Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος
Υπεύθυνη αρχισυνταξίας: Μαρία Θεμελή
Υπεύθυνη καλεσμένων : Ευανθία Τασσοπούλου
Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου – Γιώτα Δελέγκου

Ενώπιος Ενωπίω με τη Νατάσσα Μποφίλιου

Πριν μια εβδομάδα ακόμα μια σπουδαία καλλιτέχνης, η Γλυκερία, ήταν στο Ενώπιος Ενωπίω συνομιλώντας με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η Γλυκερία, η κορυφαία ερμηνεύτρια μίλησε για την αγάπη της στο λαϊκό τραγούδι και τον διαγωνισμό που την ανέδειξε. Θυμάται τα πρώτα της μουσικά ερεθίσματα και τις συνεργασίες που την «απογείωσαν» στην ελληνική και τη διεθνή μουσική σκηνή.

Συνδέσεις με πρόσωπα – έκπληξη που συνεργάστηκαν μαζί της. Στο Ενώπιος Ενωπίω η Γλυκερία αναφέρθηκε σε άγνωστα στιγμιότυπα από την πορεία της στο ελληνικό τραγούδι και από την προσωπική της ζωή.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει ταυτίσει το όνομά του με συνεντεύξεις που άφησαν εποχή και προκάλεσαν αίσθηση. Ο διάσημος δημοσιογράφος, λοιπόν επιστρέφει στους δέκτες μας με την ενημερωτική εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», βάζοντας τη δική του δημοσιογραφική σφραγίδα σε συναντήσεις με προσωπικότητες από όλους τους χώρους της ζωής του τόπου.

Πρόσωπα που έχουν έργο, λόγο και άποψη, πρόσωπα που απασχολούν την κοινή γνώμη, πρόσωπα με ισχυρή παρουσία στην Πολιτική, την Οικονομία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό μιλούν εφ’ όλης της ύλης και φέρνουν στο φως άγνωστες πτυχές από την αθέατη πλευρά τους.

The post Ενώπιος Ενωπίω: H Νατάσσα Μποφίλιου στο Νίκο Χατζηνικολάου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα