Έλα και θα δεις: Διπλό ραντεβού με τους τηλεθεατές για τρεις εβδομάδες

21:28 17/12/2020 - Πηγή: Youfly

Μπορεί το «Έλα και θα δεις» με τον Θοδωρή Αθερίδη να μην έκανε την αναμενόμενη τηλεθέαση χθες κατά την πρεμιέρα της εκπομπής, στην οποία μαέστρος είναι ο Θοδωρής Αθερίδης ωστόσο στο MEGA ποντάρουν πολλά σε αυτή.

Ο Θοδωρής Αθερίδης και το Έλα και θα δεις με διπλό
ραντεβού κάθε εβδομάδα στο MEGA

Μάλιστα, από την επόμενη χριστουγεννιάτικη εβδομάδα όσο και αυτή της Πρωτοχρονιάς αλλά και των Φώτων η μουσική εκπομπή θα δίνει ραντεβού στους τηλεθεατές δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη που είναι η κανονική μέρα προβολής αλλά και Παρασκευή.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται στο Έλα και θα δεις μια δυνατή παρέα

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 23:10 στο «Έλα και θα δεις», πρωταγωνιστεί μία δυνατή παρέα που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.  Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου με τις συναρπαστικές ιστορίες της. Ακόμα ο Δημήτρης Παπαδημητρίου με τις υπέροχες μουσικές και τα τραγούδια του έρχονται στο «Έλα και θα δεις». Μαζί τους σπουδαίοι πρωταγωνιστές αγαπημένων σειρών του MEGA, ο Κώστας Κόκλας, ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Κατερίνα Λέχου, η Χριστίνα Αλεξανιάν και η Αγγελική Δημητρακοπούλου, μοιράζονται αναμνήσεις από την τηλεοπτική τους πορεία. Ακόμα, τρεις ξεχωριστοί ερμηνευτές, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Βερόνικα Δαβάκη και ο Θοδωρής Βουτσικάκης μας θυμίζουν τραγούδια που αγαπήσαμε. Στο πλατό της εκπομπής, για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια συναντιούνται οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς του MEGA «Αναστασία». Ο Άλκης Κούρκουλος και η Μυρτώ Αλικάκη.

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου – Μια αξέχαστη Χριστουγεννιάτικη βραδιά με πολλούς καλεσμένους

Μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη βραδιά επιφυλάσσει το «Έλα και θα δεις», στους τηλεθεατές την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου στις 22:00 και στο 3ο επεισόδιο, ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται τους Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννη Ζουγανέλη, Χρήστο Θηβαίο, Τάσο Νούσια, Χάρη Τζωρτζάκη, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Σοφία Κουρτίδου, Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου – Ένα γιορτινό επεισόδιο

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 23:10, οι τηλεθεατές του MEGA θα παρακολουθήσουν ένα γιορτινό επεισόδιο με απροσδόκητα μουσικά ντουέτα και εντυπωσιακές χορογραφίες. Η εκπομπή ξεκινά με το εορταστικό κούρεμα του Θοδωρή Αθερίδη on air από τον δημοφιλή τραγουδοποιό των εκατομμυρίων views και πρώην κομμωτή Σπύρο Γραμμένο. Στην παρέα τους θα βρεθούν η μοναδική Νατάσσα Μποφίλιου και ο σπουδαίος Βασίλης Σαλέας. Από το χώρο της υποκριτικής καλεσμένοι θα είναι ο Μάκης Παπαδημητρίου και ο Σταύρος  Σβήγκος. Επίσης οι τραγουδίστριες Ιουλία Καραπατάκη, Μιρέλα Πάχου και Νεφέλη Φασούλη και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Πουλής.

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου – Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται παλιούς φίλους

Με τους δικούς του φίλους απ’ τα παλιά υποδέχεται ο Θοδωρής Αθερίδης τη νέα χρονιά στο «Έλα και θα δεις» την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου στις 22:00. Στην παρέα του έρχονται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο  Άλκης Κούρκουλος. Επίσης η Βίκυ Βολιώτη, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Ευαγγελία Συριοπούλου, ο Μιχάλης Μαρίνος, ο Αντώνης Κρόμπας και η Έλενα Σκουλά. Όλοι μαζί θα γιορτάσουν με τους τηλεθεατές του MEGA το πρώτο βράδυ του 2021! Το κέφι απογειώνουν ο Χρήστος  Δάντης, οι Gadjo Dilo και o Δημήτρης Ρόκκος. Μαζί τους τραγουδούν, επίσης, η Μαρία Ναυπλιώτου και ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Δείτε επίσης: Έλα και θα δεις: Τα πάντα για τη νέα εκπομπή του MEGA

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Έλα και θα δεις: Διπλό ραντεβού με τους τηλεθεατές για τρεις εβδομάδες appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
ελα και θα δεισ μιρελλα παπαοικονομου
Τυχαία Θέματα