Εκπομπή του ALPHA ξεπέρασε το 61% σε τηλεθέαση

15:29 4/11/2021 - Πηγή: Youfly

Μοιάζει απίστευτο αλλά συνέβη στα αλήθεια! Ποιο πρόγραμμα του ALPHA ξεπέρασε, σε επιμέρους κοινό, ακόμα και το αδιανόητο 61%;

Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι καταστάσεις που όλοι ζούμε, οι εξομολογήσεις που θα θέλαμε να κάνουμε. Καθημερινά στις 16:45 οι Οικογενειακές Ιστορίες έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, όπως φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα

χθες Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, η τηλεθέαση άγγιξε το 24,7% μέσο όρο στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού και το 19,8% στο δυναμικό κοινό (18-54). Ωστόσο σε επιμέρους νεανικό ανδρικό κοινό (15-24) η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο με το ασύλληπτο ποσοστό του 61,3% !

Οι Οικογενειακές Ιστορίες προβάλλονται Δευτέρα – Παρασκευή από τον ALPHA στις 16:45, με ιστορίες βγαλμένες από την ζωή και καταστάσεις που αποτυπώνουν τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Δείτε ακόμα:

Τηλεθέαση χθες 3/11: 30άρησε ο Σασμός – Γη Ελιάς ή Μέλισσες; Επέλαση ΜπάρκαALPHA: Πρωτιά στη τηλεθέαση για Σασμό και Άσε μας ρε Μαμά τον Οκτώβριο

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Εκπομπή του ALPHA ξεπέρασε το 61% σε τηλεθέαση appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα