Έκπληξη: Από τις «Άγριες Μέλισσες» στην «Καρτ Ποστάλ»

14:22 22/12/2020 - Πηγή: Youfly

Ο τηλεοπτικός Σέργιος από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Ανδρέας Κωνσταντίνου, θα είναι, εκτός απροόπτου, ο βασικός πρωταγωνιστής της νέας φιλόδοξης σειράς της ΕΡΤ και της Βικτόριας Χίσλοπ, Καρτ Ποστάλ. Η νέα σειρά αναμένεται να βγει στον αέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του youfly.com, ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΕΡΤ.

Απομένουν ορισμένες μικρολεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τη Δημόσια Τηλεόραση.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου είναι ο γοητευτικός ηθοποιός που υποδύθηκε τον Σέργιο στις «Άγριες Μέλισσες». Τον είδαμε να σκοτώνεται στο πρώτο κιόλας επεισόδιο, προς μεγάλη απογοήτευση του γυναικείου πληθυσμού που παραληρούσε στα social media με την ερμηνεία του.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου πριν τις Άγριες Μέλισσες και το Καρτ Ποστάλ

Γεννήθηκε το 1982 στο Τύμπιγκεν και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει και πτυχίο κοινωνικού λειτουργού. Έχει γίνει γνωστός από τις ταινίες «Μικρά Αγγλία», «Ουζερί Τσιτσάνης» και «Το τελευταίο σημείωμα». Για την τελευταία ταινία, κέρδισε στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου.

Από το 2008, που τελείωσε τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει ενεργό παρουσία και στο θέατρο. Συνεργάστηκε με τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο («Εχθροί εξ αίματος»), την Εφη Θεοδώρου («Γλυκό πουλί της νιότης»), τον Γιώργο Λάνθιμο («Πλατόνοφ»), τον Λευτέρη Βογιατζή («Αμφιτρύων»), τη Μπάρμπαρα Βέμπερ («Ο Ορφέας στον Αδη»), τη Αντζελα Μπρούσκου («Εντα Γκάμπλερ», «Αγγελος Εξολοθρευτής», «Ιβάνοφ»).

Ο Λευτέρης Βογιατζής, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μιχαήλ Μαρμαρινός, ο Νίκος Περάκης, ο Παντελής Βούλγαρης, ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Γιώργος Λάνθιμος είναι μόνο μερικοί απ’ αυτούς που έχουν ξεχωρίσει το ταλέντο του. Τελευταία βέβαια, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, που θα πρωταγωνιστήσει στην Καρτ Ποσταλ, έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό με τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες.

«Καρτ Ποστάλ»: Λίγα λόγια για τη νέα σειρά της Χίσλοπ

Η ολοκαίνουρια σειρά «Καρτ Ποστάλ» θα αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια με 45λεπτη διάρκεια. Θα βασιστεί στο βιβλίο «Cartes Postales from Greece» («Οι Καρτ ποστάλ») της βραβευμένης Βρετανίδας και πολιτογραφημένης Ελληνίδας συγγραφέως Βικτώριας Χίσλοπ.

Τη σκηνοθετική του σφραγίδα θα βάλει ο βραβευμένος Γιώργος Παπαβασιλείου. Τη διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει ο Νίκος Απειρανθίτης και η Αλεξάνδρα Κ.

Με αφετηρία τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων – που αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο – θα πραγματοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή του Μεραμπέλλου, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, και θα είναι εξωτερικά.

Η υπόθεση της σειράς «Καρτ Ποστάλ» με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Κωνσταντίνου

Η υπόθεση  διαδραματίζεται στην Ελλάδα και είναι ένα σύγχρονο έργο με ηρωίδα την Έλι.

Κάθε βδομάδα, στο γραμματοκιβώτιο της Έλι καταφθάνουν αλλεπάλληλες καρτ ποστάλ, με παραλήπτη ένα όνομα που της είναι άγνωστο, χωρίς διεύθυνση αποστολέα και με μόνο το αρχικό γράμμα Α αντί για υπογραφή.

Με τους φωτεινούς ουρανούς, τις γαλάζιες θάλασσες και τις σαγηνευτικές ομορφιές της Ελλάδας που απεικονίζουν, αυτές οι καρτ ποστάλ δίνουν χρώμα στη ζωή της.

Μετά από έξι μήνες, ξαφνικά, παύουν να έρχονται και η Έλι νιώθει μια απογοήτευση. Ωστόσο, το κολάζ που έχει δημιουργήσει με τις κάρτες στον τοίχο του διαμερίσματός της την έχει ήδη μαγέψει.

Η Έλι έχει πειστεί ότι πρέπει να δει αυτή τη χώρα με τα μάτια της. Το πρωί που αναχωρεί για την Αθήνα, φτάνει στο γραμματοκιβώτιό της ένα σημειωματάριο. Οι σελίδες του διηγούνται την ιστορία της οδύσσειας ενός άντρα που ταξιδεύει στην Ελλάδα.

Αναμένουμε, λοιπόν, με αγωνία να δούμε τη νέα σειρά της ΕΡΤ, Καρτ Ποστάλ, που θα πρωταγωνιστήσει ο αγαπημένος ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες, Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Δείτε επίσης: 

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη αποκάλυψη από τον Τάκη Δοξαρά στο ΔιαφάνιΚαρτ Ποστάλ: Πρόσωπο έκπληξη στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά με ενεργό σύνδεσμο (link) του Youfly.com.

The post Έκπληξη: Από τις «Άγριες Μέλισσες» στην «Καρτ Ποστάλ» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα