Από το My Style Rocks στις 8 Λέξεις – Πρόσωπο έκπληξη

22:49 28/12/2020 - Πηγή: Youfly

Ένα νέο πρόσωπο έρχεται να προστεθεί στο καστ της σειράς «8 λέξεις» και πρόκειται για τον 26χρονο Σπύρο Νικολαίδη που έκλεψε τις εντυπώσεις πρόσφατα στην εκπομπή μόδας «My Style Rocks» του ΣΚΑΪ!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Σπύρος Νικολαίδης εισβάλει στις «8 λέξεις» περί τα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου. Θα υποδυθεί έναν πλούσιο δικηγόρο ο οποίος  μπαίνει ανάμεσα σε ένα από τα ζευγάρια της σειράς φέρνοντας το στα πρόθυρα του χωρισμού.

Ποιος είναι ο Σπύρος Νικολαίδης που μπαίνει στις 8 Λέξεις

Ο 26χρονος Σπύρος

Νικολαίδης, ο οποίος είναι το πρόσωπο που από το My Style Rocks «εισβάλλει» στις 8 λέξεις, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας.  Σπούδασε υποκριτική στο Λος Άντζελες με σκοπό  να κυνηγήσει το όνειρο του και να γίνει ηθοποιός.

Έχει μια διαφημιστική εταιρία digital marketing, ενώ εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση με ρούχα και κοσμήματα. Από μικρή ηλικία ασχολείται με το μόντελινγκ και στα 16 του έκανε την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφιση για μεγάλη καμπάνια εσωρούχων. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους και γνωστούς σχεδιαστές μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η μεγαλύτερη εμπειρία του ήταν όπως λέει ο ίδιος η συνεργασία που είχε με τον σχεδιαστή των διάσημων στο Λος Άντζελες Μάκη Κωστέλο. Φέτος κέρδισε τον τίτλο του πιο ωραίου άνδρα στην Ελλάδα -Mr GS Hellas-  και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό Μίστερ Υφήλιος του χρόνου.

Ασχολείται επαγγελματικά με το Kick Boxing όπου έχει κατακτήσει έξι πανελλήνιους τίτλους και δυο πανευρωπαϊκούς. Συνηθίζει να λέει ότι «το Kick Boxing είναι το πάθος μου η ηρεμία μου είναι η αγάπη μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό». Αγαπάει πολύ τη μόδα και το styling και του αρέσει να μπερδεύει τα στιλ και να δημιουργεί κάτι καινούριο. Εξού και ο λόγος που συμμετείχε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή μόδας «My Style Rocks» του ΣΚΑΙ.

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η αντίδραση της Πηνελόπης σοκάρει!Survivor: Η πρώτη τετράδα που κέρδισε τις εντυπώσειςSurvivor: Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση – Όσα είδαμε χθες 28/12

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

The post Από το My Style Rocks στις 8 Λέξεις – Πρόσωπο έκπληξη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα