Άννα Μαρία, Τζέιμς και Νίκος Μπάρτζης τραγουδούν στα βραβεία MAD

18:09 20/6/2021 - Πηγή: Youfly

Το τρίδυμο – φωτιά επιστρέφει! Η Άννα Μαρία Βέλλη, ο Τζέιμς Καφεντζής και ο Νίκος Μπάρτζης θα δώσουν ένα ακόμη τηλεοπτικό ραντεβού, στα MAD Video Music Awards 2021. Μετά τις διακοπές τους, η δυνατή αυτή παρέα ετοιμάζεται να ασχοληθεί με τα επαγγελματικά της σχέδια, με την πορεία να είναι κοινή και για τους τρεις.

Πράγματι, οι προτάσεις είναι πολλές, τόσο για

εκπομπές, όσο για κοινές εμφανίσεις. Κάποια μικρά τους βίντεο στα προφίλ τους στο instagram φανέρωσαν πως ετοιμάζουν κάτι και μάλιστα πολύ σύντομα! Τα βραβεία πλησιάζουν, με τους παίκτες του Survivor να έχουν ξεχωριστή θέση στο μεγάλο αυτό μουσικό event.

(c) MAD VMA 2021

Πιο συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος θα τραγουδήσει σε ένα ντουέτο μαζί με το συγκρότημα Alcatrash. Εκτός όμως από τον Ντάφυ, τα μικρόφωνα στα MAD VMA θα πιάσουν και η Άννα Μαρία Βέλλη, ο Τζέιμς Καφεντζής και ο Νίκος Μπάρτζης! Φυσικά, δε θα είναι μόνοι τους σε αυτό. Στο πλευρό τους θα βρεθεί και ο STAN, σχηματίζοντας ένα μικρό γκρουπ.

Όλοι μαζί θα ερμηνεύσουν ένα από τα τραγούδια του STAN, με τη σκηνή και το κοινό να χορεύει σε τροπικούς ρυθμούς. Ο Άγιος Δομίνικος μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις που θα φιλοξενηθούν τα βραβεία και όλοι πανηγυρίζουν σε ξέφρενους ρυθμούς.

Όσο για τα μελλοντικά τους σχέδια; Οι τρεις φίλοι μίλησαν πρόσφατα στην εκπομπή Ευτυχείτε, χωρίς να δίνουν ξεκάθαρη απάντηση. Το μόνο σίγουρο είναι πως τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τους δούμε ξανά, αχώριστους.

Δείτε επίσης:

Survivor Spoiler 20/6: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (Ελλάδα και Ρουμανία);Survivor Spoiler Αποχώρηση 20/6: Ποιος Amigo φεύγει την Κυριακή;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άννα Μαρία, Τζέιμς και Νίκος Μπάρτζης τραγουδούν στα βραβεία MAD appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
σταν τζειμς αννα μαρια νικοσ μπαρτζησ, σταν αννα τζειμς νικος βραβεια μαντ
Τυχαία Θέματα
Άννα Μαρία Τζέιμς, Νίκος Μπάρτζης, MAD,anna maria tzeims, nikos bartzis, MAD