Ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara ξανά μαζί σε νέα ταινία

15:36 20/6/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara πρόκειται να συναντηθούν και πάλι στη μεγάλη οθόνη για την ταινία Polaris! Την αποκάλυψη έκανε η σκηνοθέτις της ταινίας, Λιν Ράμσεϊ (You Were Never Really Here), μιλώντας στην El Espanol.

«Είναι τρελός, αλλά είναι ο καλύτερος ηθοποιός που έχω συναντήσει ποτέ», δήλωσε η Ράμσεϊ για τον βραβευμένο με Όσκαρ

ηθοποιό, προσθέτοντας «υπάρχει ένας λόγος για ό,τι κάνει στο σετ. Είναι πολύ πιο δύσκολο όταν προκύπτει μια τέτοια πρωτότυπη ιδέα, αλλά είναι αδύνατο να μην νιώσεις ενθουσιασμένος όταν δουλεύεις μια ταινία με τον Χοακίν».

Μέχρι στιγμής, καμία άλλη πληροφορία δεν έχει γίνει γνωστή για με την επερχόμενη ταινία της Ράμσεϊ. Έτσι μπορούμε μόνο να αρκεστούμε σε όσα δήλωσε η ίδια για το πρωταγωνιστικό δίδυμο που είναι και ζευγάρι στη ζωή και πρόσφατα μάλιστα απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί.

Το δίδυμο Joaquin Phoenix και Rooney Mara

Θυμίζουμε ότι ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara έχουν παίξει και στο παρελθόν μαζί και συγκεκριμένα στις ταινίες: Her, Mary Magdalene και Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Her το 2013, ωστόσο έγιναν ζευγάρι όταν συναντήθηκαν ξανά στο Mary Magdalene το 2018, όπου ο Joaquin υποδυόταν τον Ιησού και η Mara τη Μαρία Μαγδαληνή. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιούλιο του 2019 και το φθινόπωρο του 2020 απέκτησαν το γιο τους.

Όσον αφορά τον Joaquin Phoenix, πρέπει να σημειώσουμε πως αυτό τον καιρό ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία Disappointment Blvd., του Άρι Άστερ, σκηνοθέτη των ταινιών «Hereditary» και «Midsommar», δύο ταινίες τρόμου που έχουν προκαλέσει αίσθηση.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 και θα προηγηθεί όπως όλα δείχνουν του φιλμ Kitbag που θα σκηνοθετήσει ο Ρίντλεϊ Σκοτ, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Joaquin Phoenix. Στο Kitbag ο γνωστός ηθοποιός θα φορέσει τη στολή του Γάλλου στρατηγού και αυτοκράτορα, Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Μάλιστα αυτή θα είναι η δεύτερη συνεργασία ανάμεσα στον Ρίντλεϊ Σκοτ και τον Χοακίν Φίνιξ. Οι δυο τους έχουν συναντηθεί ξανά στον Οσκαρικό «Μονομάχο» (Gladiator) του 2000 με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου.

Δείτε επίσης:

Έρχεται το Star Wars Movie Festival – Όλο το πρόγραμμαNetflix: Η πρώτη ελληνική ταινία είναι γεγονός!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara ξανά μαζί σε νέα ταινία appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα