Αγγελική: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 75-78

11:14 29/1/2021 - Πηγή: Youfly

Η σειρά του ALPHA Αγγελική έρχεται και αυτήν την εβδομάδα με εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια 75 – 78 που θα παρακολουθήσουμε από Δευτέρα έως και Πέμπτη.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 75 τη Δευτέρα 1/2

Ο Στέφανος υποψιάζεται ότι η Τζένη τον απατάει και το λέει στην Αγγελική. Εκείνη δεν καταφέρνει να πάει στη συνάντηση με τον Μάκη, τον οποίο παρακολουθεί στενά ο Τολέγας. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στ’ αδέλφια του τη σχέση της Αθήνας με τον γιατρό

και στη συνέχεια τον κατηγορεί για κάτι που θα αναστατώσει την οικογένεια. Ο Μιχάλης ζητάει από την Κατερίνα να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και καταλήγουν να φιληθούν χωρίς να ξέρουν ότι κάποιος τους είδε. Ο Μάκης αποκαλύπτει στον Παύλο ότι έμαθε για τη γνωριμία του με τον Τολέγα.

Μάλιστα στα επόμενα επεισόδια (75-78) στην Αγγελική, η Σοφία ζητάει από το Στέφανο να ξανακάνει τον Παύλο οικονομικό διευθυντή της επιχείρησης. Το αγόρι που έχει ερωτευτεί η Δανάη, της ζητάει να συναντηθούν σπίτι της και η Αγγελική παραξενεύεται. Ο ντετέκτιβ δίνει στη Τζένη μια σημαντική πληροφορία για την Αγγελική. Ο Μιχάλης αποκαλύπτει στη Κατερίνα τι έκανε ο Δημήτρης πριν από 17 χρόνια.

Ανατροπές έρχονται στο επεισόδιο 76

Η Δανάη απογοητεύεται όταν μαθαίνει ότι ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης του Φώτη είναι ότι θέλει να αγοράσει ναρκωτικά. Όταν ο Νικόλας ακούει την συζήτηση του Φώτη με την Δανάη, δέχεται να του πουλήσει μία μεγάλη ποσότητα. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Αγγελική αποφασίζει να εμπλακεί ώστε να μην ολοκληρωθούν τα σχέδια του Νικόλα. Η Κατερίνα αρνείται να δεχτεί την αλήθεια, όταν ο Μιχάλης στην προσπάθεια του να την απομακρύνει απ’ τον Δημήτρη, της λέει ότι οι Αργυροί βίασαν την Μαργαρίτα. Ο Τολέγας ζητάει εξηγήσεις από τον Παύλο, πιστεύοντας ότι αυτός έβαλε τον δημοσιογράφο να τον ψάξει. Ο Δημήτρης προσεγγίζει την Αθηνά, προσπαθώντας να βελτιώσει τις σχέσεις τους, λέγοντας της ότι η πιο σημαντική γυναίκα στον κόσμο γι’ αυτόν είναι εκείνη. Τέλος, μία μεγάλη αποκάλυψη για την παλιά ζωή της Αγγελικής βγαίνει στην επιφάνεια μέσα από έναν καβγά της με την Τζένη.

Η υπόθεση εξελίσσεται ραγδαία στην Αγγελική από το επεισόδιο 75 κι έτσι αναμένονται εντάσεις στα επόμενα επεισόδια (76 – 78) που θα δούμε.

Καταιγισμός από εξελίξεις στο επεισόδιο 77

Ο Νικόλας συλλαμβάνεται για εμπορία ναρκωτικών και ο Στέφανος για άλλη μια φορά καλείται να διαχειριστεί την κρίση, ενώ η στάση της Τζένης στο συμβάν προκαλεί ένταση μεταξύ τους. Η Δανάη γεμάτη ενοχές για την σύλληψη του Νικόλα καταφεύγει στην Αγγελική που την παρηγορεί και στην συνέχεια στον Αποστόλη, ο οποίος δεν φαίνεται να συμμερίζεται την αγωνία της για τον Νικόλα. Η επίσκεψη της αστυνομίας στο σπίτι που ψάχνει για ναρκωτικά αναστατώνει όλη την οικογένεια και κυρίως την Αθηνά που αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για την περίπτωση του Νικόλα. Ο Θωμάς πληγωμένος από την στάση της Λένας φεύγει από το σπίτι. Τέλος η Αγγελική συναντάει τον Μάκη, χωρίς να γνωρίζει πως θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο.

Η εβδομάδα τελειώνει με το επεισόδιο 78 στην Αγγελική και αναστατώνει το κοινό μετά από τις ανατροπές που έδειξαν τα επεισόδια 75 – 76 κι έτσι ανυπομονούμε για τα επόμενα επεισόδια.

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

Ο Τολέγας τηλεφωνεί στον Παύλο και του λέει ότι η Αγγελική κρύβεται πίσω από την έρευνα του Μάκη. Ο Στέφανος καταρρακωμένος από τη σύλληψη του Νικόλα και την εμπλοκή της Δανάης ζητάει την στήριξη της Αγγελικής και οδηγείται σε μια βαθιά εξομολόγηση. Η φυγή του Θωμά φέρνει στην επιφάνεια ένα αγκάθι από το παρελθόν της Λένας. Ο Παύλος πηγαίνει στο σπίτι της Τζένης με άγριες διαθέσεις ενώ την ίδια ώρα ο Νικόλας βγαίνει από τη φυλακή. Η Αγγελική κανονίζει να βρεθεί με τον Μάκη αλλά όταν εκείνος φτάνει στο σημείο συνάντησης δεν είναι μόνος του.

Αναμένουμε με αγωνία τα επόμενα επεισόδια (75-78) στην Αγγελική και τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα ταράξουν τα νερά.

Δείτε επίσης: 

Αγγελική: Η δολοφονία και το νέο θύμα του ΔημήτρηΑγγελική: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 71-74

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Αγγελική: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 75-78 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα