Άγριες Μέλισσες: Το συγκινητικό τρέιλερ της Δευτέρας

09:54 22/10/2021 - Πηγή: Youfly

Η νέα εβδομάδα για τις Άγριες Μέλισσες ξεκινάει με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που θα συγκινήσει τους πάντες. Ήδη από το τρέιλερ μόνο την μουσική αν ακούσεις σε προδιαθέτει σε ένα βαρύ και συγκινητικό κλίμα. Όπως παρατηρούμε και από το τρέιλερ της Δευτέρας στις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη έχει ενσωματωθεί στην γυναικεία χουντική ομάδα όμως μια απρόσμενη έκπληξη θα την ταράξει. Ποιον θα συναντήσει μπροστά της και θα πανικοβληθεί;

Τι θα δούμε την Δευτέρα 25/10
στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Δούκας αρνείται την πρόταση του Ακύλα για νέο άλλοθι, αλλά η Μυρσίνη επιμένει και αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Αντιγόνης. Η Ελένη με τη βοήθεια όλων στο χωριό προσπαθεί να μαζέψει πληροφορίες μέσα στην Εστία, αλλά η ξαφνική επίσκεψη του Ζάχου βάζει σε κίνδυνο το σχέδιο της. Η Κορίνα συγκρούεται με τη Ζωή καθώς είναι σίγουρη πως κάποιο από τα παιδιά του Δούκα είναι ο εραστής της.

Ο Κυριάκος με την Ουρανία πάνε να επισκεφτούν τον Μπάμπη, αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Λάμπρος στριμώχνει το Βάϊο που αναγκάζεται να ομολογήσει. Ο Πέτρος συνεχίζει να ανακρίνει τον Σκαφά όταν μια αναπάντεχη εξέλιξη του ανατρέπει τα σχέδια.

Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται και αυτή την εβδομάδα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και το τρέιλερ της Δευτέρας έχει ήδη καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 17-20Άγριες Μέλισσες: Ελένη και Ζωή συμμαχούν κατά του Ακύλα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Το συγκινητικό τρέιλερ της Δευτέρας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα