Άγριες Μέλισσες: Τα νέα μέρη που θα γυριστεί ο τρίτος κύκλος

12:46 31/5/2021 - Πηγή: Youfly

Σε νέα μέρη θα δούμε τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές, στα καινούργια επεισόδια. Εκτός από το Διαφάνι, ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα ταξιδεύσει και στην Λάρισα, ενώ η Λέρος θα αποτελεί σήμα κατατεθέν για ορισμένους χαρακτήρες. Με την εξουσία του Ακύλα Μεγαρίτη και την διαμονή του στο σπίτι του Δούκα, όλα θα αλλάξουν στο Διαφάνι.

Σύμφωνα με το Πρωινό ANT1, ένα

ζευγάρι από τη σειρά, το οποίο είναι γνωστό για τις αριστερές του πεποιθήσεις, θα φύγει στην Λέρο, εξορισμένο. Άλλωστε, είναι γνωστό πως την περίοδο της δικτατορίας, η Λέρος ήταν ένα από τα νησιά τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί ως τόποι απομόνωσης, για όσους πήγαιναν κόντρα στην κυβέρνηση.

Ένα ζευγάρι εξορισμένο και ξεριζωμένο

Η Λέρος, αλλά και η Λάρισα θα βρεθούν στο επίκεντρο, στις Άγριες Μέλισσες, ενώ ο τρίτος κύκλος προβλέπει πολλές εκπλήξεις γύρω από αυτά τα μέρη. Οι Αβάντες θα επικρατήσουν στο Διαφάνι, ενώ στη Λάρισα θα βρίσκονται ήδη ο Δούκας και η Μυρσίνη. Άλλωστε, στο τελευταίο επεισόδιο, οι δύο πρωταγωνιστές θα εγκαταλείψουν το σπίτι τους.

Τη θέση του Δούκα θα πάρει ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο οποίος θα αποτελεί το νέο κακό χαρακτήρα της σειράς. Θα πάει κόντρα σε όλους, κατακτώντας αξιώματα και πολιτική προστασία. Θα αποφυλακιστεί και στο πλευρό του, εκτός από τον Αχιλλέα, θα έχει και τον Δούκα Σεβαστό. Όλα θα αλλάξουν στην αγαπημένη μας σειρά, με ένα από τα ζευγάρι να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Ο τρίτος κύκλος πλησιάζει στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα η Λέρος, η Λάρισα και το “Διαφάνι” να φιλοξενούν το καστ της αγαπημένης μας σειράς, σύντομα. Τίποτα δε θα είναι όπως παλιά. Νέες περιπέτειες περιμένουν τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές.

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα μας δείχνει βίντεο από τα backstage των τελευταίων επεισοδίωνΆγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη εκτός εαυτού – Το μεγάλο ξέσπασμα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Άγριες Μέλισσες: Τα νέα μέρη που θα γυριστεί ο τρίτος κύκλος appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα