Άγριες Μέλισσες: Πένθος στο Twitter για τον Μιλτιάδη Σεβαστό

00:36 4/6/2021 - Πηγή: Youfly

O Μιλτιάδης Σεβαστός αποχαιρέτησε τις Άγριες Μέλισσες, σκορπίζοντας θλίψη, συγκίνηση και οργή στους τηλεθεατές. Ένα τέλος που όλοι περίμεναν, κανείς, όμως, δεν ήθελε να έρθει. Μετά την Ανέτ, σειρά είχε και ο μικρότερος αδελφός της. Όπως της ψιθύρισε και ο ίδιος “Σύντομα θα ανταμώσουμε αδελφή μου”. Κι έτσι έγινε. Ο Μιλτιάδης την ακολούθησε, σκορπίζοντας θλίψη.

Όλο το Διαφάνι θρήνησε την απώλειά του. Πέθανε ηρωικά, προστατεύοντας

τις αδελφές Σταμίρη. Τιμωρώντας τον Δούκα και την Μυρσίνη για τα σφάλματά τους. Βαθιά πληγωμένος, οδηγήθηκε στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιάννος του, το παιδί του που χάθηκε τόσο άδικα από χέρια Σεβαστών. Έτσι, χάθηκε κι εκείνος, με το κοινό να ξεσηκώνεται.

Το μεγάλο αντίο

Ο Μιλτιάδης Σεβαστός είδε τον γιο του από μακριά να του χαμογελάει, με τους δύο να εμφανίζονται για τελευταία φορά στις Άγριες Μέλισσες. Ο Γιάννος του φώναξε “Τα κατάφερες πατέρα!” και του άπλωσε το χέρι. Μαζί έφυγαν, αγκαλιασμένοι, λυτρωμένοι, προς το άγνωστο… Η σκηνή αυτή προκάλεσε δάκρυα στους τηλεθεατές.

Ο Γιώργος Γάλλος, ο εξαιρετικός αυτός ηθοποιός, αποχαιρέτησε τις Άγριες Μέλισσες με την πιο δυνατή σκηνή που έχουμε δει έως σήμερα. Η ερμηνεία του ήταν ανατριχιαστική. Σίγουρα, θα αποτελεί πάντοτε ένα αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της σειράς που γράφει ιστορία.

Μιλτιάδης Σεβαστός
Ένας ήρωας, ένας άγγελος, μια καθαρή ψυχή

Κύριε Γιώργο Γάλλο
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ #AgriesMelisses pic.twitter.com/ye9Ai8HT4w

— Θέμις (@themis_pn) June 3, 2021

Μιλτιάδης Σεβαστός. Ο ήρωας που έσωσε τις κόρες της παλιάς του αγάπης και το πλήρωσε με την ζωή του. Ο πατέρας που αγάπησε το ιδιαίτερο παιδί του,κι ας το θεωρούσαν “τρελό” οι υπόλοιποι.

Γιώργος Γάλλος. Μια από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις της σειράς.
#AgriesMelisses pic.twitter.com/7MyYYdZZcY

— Δημήτρης Πλ… (@tzimispla) June 3, 2021

Τους καμαρώνει και χαίρεται που τους βλέπει χαρούμενους #AgriesMelisses pic.twitter.com/OjolIMXigz

— Μιλτιάδης (@olethrioss) June 3, 2021

“Ψυχή μου που πας;” Ό,τι του απέμεινε από τις ρίζες του χάθηκε. Δημήτρη Γκοτσόπουλε πολλά συγχαρητήρια για αυτήν την ερμηνεία μας σπάραξες την καρδούλα!#AgriesMelisses pic.twitter.com/g7ONvZ4e7e

— Virna_The_Dragon (@Virna_Dragon) June 3, 2021

#AgriesMelisses
αντιο Μιλτιαδη
αντιο κ. Γαλλε
υπεροχος σε όλη τη διάρκεια pic.twitter.com/l1Gp4DMzBr

— Ραφ (@wildbeesxrafa) June 3, 2021

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Ένα αντίο που καίει την ψυχή – Τί είδαμε χθεςΆγριες Μέλισσες: Ακύλας Μεγαρίτης – Αυτός είναι ο νέος κακός

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Άγριες Μέλισσες: Πένθος στο Twitter για τον Μιλτιάδη Σεβαστό appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα