Άγριες Μέλισσες: Η ζωή της Ασημίνας σε κίνδυνο

23:24 29/9/2021 - Πηγή: Youfly

Οι ανατροπές θα είναι συγκλονιστικές στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες με την  Ασημίνα να βάζει σε καθημερινό κίνδυνο την ζωή της από την στιγμή που σκοπεύει να βρίσκεται στο πλευρό του Πέτρου Ορφανίδη.

Η Ασημίνα και ο Πέτρος ζουν στιγμές αγωνίας

Όπως παρακολουθήσαμε όλοι στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, η Ασημίνα ήρθε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας Ηχώ της Θεσσαλίας, τον Πέτρο Ορφανίδη με σκοπό να πιάσει δουλειά ως γραμματέας. Η πρώτη συνάντηση τους κορύφωσε την αγωνία των τηλεθεατών. Ο Πέτρος δέχεται την Ασημίνα και επίσημα στην δουλειά

όμως στο τέλος αυτής της συνάντησης στο γραφείο εισβάλλουν ασφαλίτες απειλώντας τον Πέτρο να τους πει που βρίσκεται ο αδερφός του κρυμμένος.

Η Ασημίνα με το μικρό Σέργιο τρόμαξαν αρκετά. Οι ασφαλίτες κάνανε άνω κάτω το γραφείο του Πέτρου για να βρούνε στοιχεία, με τον Πέτρο να μην τους λέει που κρύβεται ο αδερφός του.

Η Ασημίνα συναντιέται την επόμενη κιόλας μέρα μαζί του και τον βοηθάει να συμμαζέψουνε το γραφείο μετά την χθεσινή εισβολή. Ο ίδιος της εξηγεί τι ακριβώς συνέβη χθες με την Ασημίνα να του ξεκαθαρίζει πως έχει τους ενδοιασμούς της για να παραμείνει στην δουλειά. Οι δυο τους θα αποκτήσουν μια ιδιαίτερη σχέση, με την ίδια να τον στηρίζει όσο μπορεί αλλά οι επιδρομές στα γραφεία της εφημερίδας συνεχίζουν από τους ασφαλίτες βάζοντας τις ζωές τους σε κίνδυνο. Ο ρόλος της θα κινδυνέψει αρκετά και η Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες θα περάσει από χίλια κύματα την τρίτη σεζόν.

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα βλέπει ξανά τον δολοφόνο του πατέρα τηςΆγριες Μέλισσες: Ανατροπή πριν την έναρξη – Ποια ηθοποιός μπαίνει

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Η ζωή της Ασημίνας σε κίνδυνο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα