Άγριες Μέλισσες: Γυαλιά καρφιά τα κάνει όλα ο Δούκας (video)

20:32 6/5/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα μεγάλο ξέσπασμα θα έχει ο Δούκας, στις Άγριες Μέλισσες, μετά τα εγκαίνια και την καταστροφή που προκάλεσε ο Μιλτιάδης. Ο πρωταγωνιστής θα δείξει εξοργισμένος και θα βγει εκτός εαυτού, κάνοντας γυαλιά καρφιά τα πάντα γύρω του. Ο Μιλτιάδης πέταξε παντού φυλλάδια στους επίτιμους καλεσμένους, τα οποία έγραφαν πόσο κάθαρμα είναι ο αδελφός του.

Μάλιστα, πάνω σε αυτά επισήμαινε πως όποιος συνεργαστεί μαζί του, θα είναι συνένοχος στα εγκλήματά του. Ο Ιγνατιάδης τονίζει στον Δούκα πως αυτό που έκανε ο αδελφός του, είναι τεράστια

δυσφήμιση για τον ίδιο και για το εργοστάσιό του. Εκείνος τον διατάζει να προλάβει τις τοπικές εφημερίδες, για να μη γίνει το μοιραίο κακό και η είδηση φτάσει παντού.

Όσο ο Δούκας σπάει ότι βρίσκει μπροστά του, μετά τα εγκαίνια, ο Αχιλλέας προτείνει στον Μελέτη να τον καθαρίσουν, στις Άγριες Μέλισσες. Εκεί έρχεται και η πρώτη ρήξη ανάμεσα στους δύο φίλους και συγγενείς, τον Κωνσταντή και τον Μελέτη. Ο Κωνσταντής διαφωνεί να πάρει μέρος σε αυτή την παράνοια, με τον Μελέτη να τον κατηγορεί πως πήγε με τους “εχθρούς” του.

Η Μυρσίνη παρακολουθεί την οικογένειά της να γκρεμίζεται. Όλος της ο κόσμος έχει καταρρεύσει και προσπαθεί να επιβάλλει την τάξη. Σε αυτό, όμως, την τελευταία λέξη θα έχει ο Δούκας. Στόχος του είναι να κλείσει τον Μιλτιάδη στο ψυχιατρείο και θα το κάνει. Μία κίνηση, στην οποία θα βοηθήσει σημαντικά ο αγαπημένος του ανιψιός, αλλά και η νέα οργάνωση.

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Το βιβλίο του Νικηφόρου ανάβει φωτιές στην ΑσημίναΆγριες Μέλισσες: Η Ουρανία έτοιμη να φύγει στην Ρώμη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Γυαλιά καρφιά τα κάνει όλα ο Δούκας (video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα