Zen: Ιταλική φινέτσα και μυστήριο στη σειρά της Cosmote TV

16:52 21/3/2021 - Πηγή: Youfly

Είναι τρία μόνο επεισόδια αρκετά για να κάνουν ένα αστυνομικό δράμα να ξεχωρίσει; H μίνι σειρά Zen, που είναι διαθέσιμη στην Cosmote TV, δίνει την απάντηση, εμπλουτισμένη με έντονο άρωμα Ιταλίας.

H υπόθεση της μίνι σειράς

Βασισμένο στα ομώνυμα βιβλία “Zen” του συγγραφέα Michael Dibdin, επίσης δημιουργού της σειράς, το “Zen” διαδραματίζεται στη Ρώμη και παρακολουθεί τις έρευνες του ντετέκτιβ Aurelio Zen,

ο οποίος δε διστάζει να έρθει αντιμέτωπος με τη διαφθορά της ιταλικής πρωτεύουσας. Ο ίδιος δεν είναι ο εξιδανικευμένος ήρωας που πολλοί φαντάζονται. Αντίθετα έχεις τις δικές του αδυναμίες και αρκετά προσωπικά προβλήματα.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο βρετανός ηθοποιός Rufus Sewell (Dark City, The Holiday, The Illusionist). Στον ρόλο της συνεργάτιδάς του η ιταλικής καταγωγής Caterina Murino (Casino Royal, Die). To “Zen” έλαβε πολύ καλές κριτικές για τις εξαιρετικές ερμηνείες -κυρίως του Sewell- και την ατμοσφαιρική σκηνοθεσία με φόντο τη σύγχρονη Ρώμη.

Ο αντισυμβατικός χαρακτήρας του ήρωα, όπως και ο τρόπος που παρουσιάζεται η αστυνομία, ως υποχείριο στα χέρια πολιτικών, δίνουν μι σφιχτοδεμένη πλοκή. Ακόμα τα πανέμορφα τοπία της Ρώμης και ο σατυρικός τόνος ,που υπάρχει σε αρκετά σημεία της σειράς, συνθέτουν ένα δυναμικό περιβάλλον.

Η σειρά Zen αποτελείται από 3 όλα και όλα επεισόδια και βρίσκεται στην Cosmote TV για να την… πιεις μονορούφι!

Δείτε ακόμα:

Wentworth: Το γυναικείο Prison Break στην Cosmote TVBalthazar: Η αστυνομική σειρά της Cosmote TV που κόβει την ανάσαΑστυνομικές σειρές στο Netflix για βράδια γεμάτα αγωνία

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Zen: Ιταλική φινέτσα και μυστήριο στη σειρά της Cosmote TV appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα