X-Factor MEGA: Τα πρώτα ονόματα για παρουσιάστρια και κριτική επιτροπή

11:38 20/9/2021 - Πηγή: Youfly

To X-Factor επιστρέφει στο MEGA την φετινή τηλεοπτική σεζόν και την αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της. Ο Βασιλιάς των talent show επανέρχεται ανανεωμένο στο Μεγάλο Κανάλι με παρουσιάστρια έκπληξη αλλά και ένα πολύ δυνατό όνομα στην κριτική επιτροπή.

Η παρουσιάστρια και ο πρώτος κριτής του show

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόσωπο που

θα κληθεί να παρουσιάσει το show δεν είναι άλλο από την Μαρία Μπεκατώρου, η οποία ανήκει στο δυναμικό του MEGA μετά από την πολυετή συνεργασία της με τον ANT1. Η λαμπερή παρουσιάστρια γνωρίζει πολύ καλά το στοιχείο του talent show, αφού τα προηγούμενα χρόνια παρουσίαζε με τεράστια επιτυχία το Your Face Sounds Familiar. Ποιος δημοφιλής λαϊκός καλλιτέχνης ακούγεται πως θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του show;

Ο λόγος φυσικά για τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος έχει γράψει την δική του ιστορία στην μουσική βιομηχανία της χώρας αλλά και στο παρελθόν έχει ξανακάτσει στην καρέκλα του κριτή σε επιτυχημένα talent show όπως το The Voice και το Rising Star.

Η χημεία μεταξύ τους θα είναι ιδανική για ένα τέτοιο show, αφού οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και κουμπάροι.

Aπο το OPEN στο MEGA

Παρόλο που το ΟΡΕΝ είχε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να το βγει το show αυτή τη σεζόν, έχοντας μάλιστα κάνει και συμφωνία με εταιρεία παραγωγής και με σκοπό να βγάλουν την ιταλική βερσιόν που έχει πιο ριάλιτι προφίλ, τελικά το Χ FACTOR περνά στο Μεγάλο Κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σόου  προορίζεται να κάνει πρεμιέρα  στο β μισό της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή από τον Ιανουάριο και μετά. Οι προετοιμασίες όμως θα αρχίσουν πολύ σύντομα έτσι ώστε να βρουν τις ιδανικές φωνές που θα εντυπωσιάσουν και κοινό αλλά και κριτές.

Δείτε εδώ όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν Γίνεται» σχετικά με την επιστροφή του X- Factor στο MEGA.

Δείτε επίσης:

MEGA STAR: Τέλος η Μαντώ Γαστεράτου – Η νέα παρουσιάστριαΤζέιμς Καφετζής: Από το Survivor στο Just the Two of Us

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post X-Factor MEGA: Τα πρώτα ονόματα για παρουσιάστρια και κριτική επιτροπή appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
χ factor mega
Τυχαία Θέματα