Wonder Woman 1984: Έφτασε το τελικό τρέιλερ – Απολαύστε το

18:54 8/12/2020 - Πηγή: Youfly

Ο ενθουσιασμός για το Wonder Woman 1984 έχει ήδη ξεκινήσει να εξαπλώνεται όσο πλησιάζουν οι μέρες για να κυκλοφορήσει στο σινεμά και η Warner Bros μόλις δημοσίευσε το τελικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Wonder Woman 1984: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το sequel

Η Patty Jenkins επιστρέφει στον ρόλο της σκηνοθέτιδας

και η νέα ταινία της Wonder Woman διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1980, όπως άλλωστε αποκαλύπτει και ο τίτλος (WW1984). Η Gal Gadot ως Diana Prince έχει να αντιμετωπίσεις τους κακοποιούς Cheetah της Kristen Wiig και Max Lord του Pedro Pascal.

Μάλιστα, ο Steve Trevor του Chris Pine επιστρέφει στη δεύτερη ταινία, αφότου είδαμε στην πρώτη ταινία ότι πέθανε, ενώ μάλιστα θα έχουμε τη δυνατότητα να ρίξουμε μία ματιά στην ζωή της Diana’s και να ξαναδούμε τις Antiope (Robin Wright) και Hippolyta (Connie Nielsen).

Δείτε το τρέιλερ για το Wonder Woman 1984

Υπενθυμίζουμε ότι π ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα για ακόμη μία φορά στην Wonder Woman 1984 και η Warner Bros. αναρωτιόταν αν θα την προωθήσει στο σινεμά ή στο HBO Max. Τελικά όμως αποφάσισε να κρατήσει την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης ταινίας Wonder Woman, η οποία ήταν τα Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου. Προς έκπληξη όλων, όμως, την ίδια μέρα φαίνεται ότι το Wonder Woman 1984 θα κυκλοφορήσει και στο HBO Max, όπου και θα παραμείνει έναν μήνα χωρίς παραπάνω χρέωση στους συνδρομητές. Η συγκεκριμένη ημερομηνία, ωστόσο, αφορά αποκλειστικά τις ΗΠΑ, ενώ για τον υπόλοιπο κόσμο το Wonder Woman 1984 θα κυκλοφορήσει στις 16 Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης: 

Ο Christopher Nolan εναντιώνεται σε Warner Bros και HBO MaxWonder Woman 1984: Την ίδια μέρα σε σινεμά και ΗΒΟ MaxWonder Woman 1984: Θύμα του κορονοϊού για ακόμη μια φορά

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Wonder Woman 1984: Έφτασε το τελικό τρέιλερ – Απολαύστε το appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα