Wednesday: Από το YOU στη σειρά Netflix του Tim Burton – Ποια είναι

17:15 20/5/2021 - Πηγή: Youfly

Η νέα σειρά Οικογένεια Άνταμς του Tim Burton στο Netflix βρήκε την Wednesday του. Την κεντρική, σκοτεινή ηρωίδα που έρχεται να “ανατριχιάσει” το κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη Jenna Ortega που κέρδισε τους λάτρεις του Netflix

μέσα από τον ρόλο της στο YOU αλλάζει τελείως πλεύση και πάει την καριέρα της ένα βήμα παραπέρα!

Το Wednesday στο Netflix περιγράφεται ως μία σκοτεινή, υπερφυσική σειρά μυστηρίου που επικεντρώνεται στα χρόνια φοίτησης της Wednesday Addams στην Ακαδημία Nevermore. Η Wednesday προσπαθεί να τελειοποιήσει την αναδυόμενη ψυχική της ικανότητα προκειμένου να σταματήσει μία δολοφονική μανία που θερίζει την πόλη. Την ίδια στιγμή αναλαμβάνει να επιλύσει ένα υπερφυσικό μυστήριο που σχετιζόταν με τους γονείς της 25 χρόνια πριν. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που πρέπει να διαχειριστεί τις περίπλοκες σχέσεις της στο Nevermore.

Η νέα γενιά Οικογένεια Άνταμς

Ο θρυλικός Tim Burton θα σκηνοθετήσει τη σειρά, ενώ θα αναλάβει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού. Υπεύθυνοι για τη σειρά θα είναι οι Al Gough και Miles Millar (Smallville, Into the Badlands). Η Ortega παίρνει τη σκυτάλη από τις Lisa Loring, Christina Ricci, και πιο πρόσφατα από την Chloë Grace Moretz, που έχουν υποδυθεί τη συγκεκριμένη ηρωίδα!

Όταν πρωτοανακοινώθηκε ότι η σειρά Wednesday βρίσκεται στα σκαριά την προηγούμενη χρονιά, όλες οι streaming υπηρεσίες προσπάθησαν να κλείσουν την καλύτερη συμφωνία, αλλά τελικά τα κατάφερε το Netflix. Ο Tim Burton ήταν προγραμματισμένο να δημιουργήσει ένα 3D stop-motion κινούμενα σχέδια πριν μία δεκαετία, αλλά τελικά δεν έγινε ποτέ!

Η σειρά Wednesday στο Netflix θα αποτελείται από 8 επεισόδια τα οποία θα σκηνοθετήσει ο Tim Burton. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Jenna Ortega αναμένεται να παίξει επίσης στο επερχόμενο Scream sequel, ενώ προς το παρόν χαρίζει τη φωνή της στο Jurassic World: Camp Cretaceous.

Δείτε επίσης: 

Netflix: ‘Κόφτης’ στην κοινή χρήση κωδικών – ξεκίνησε πιλοτικά το νέο μέτρο – Πώς σας επηρεάζειLady Killer: Η Blake Lively στο Netflix με νέα ταινία θρίλερ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Wednesday: Από το YOU στη σειρά Netflix του Tim Burton – Ποια είναι appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα