The Suicide Squad: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε στο καστ της ταινίας

11:01 18/11/2020 - Πηγή: Youfly

Με ποστάρισμα του στο Instagram ο σκηνοθέτης του The Suicide Squad, James Gunn, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Σιλβέστερ Σταλόνε στην επερχόμενη ταινία.

Η ταινία The Suicide Squad που θα κυκλοφορήσει το 2021 είναι συνέχεια αυτής του 2016 που είχε σκηνοθετήσει ο David Ayer.

Τότε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαμε δει τους Margot Robbie, Will Smith και Jared Leto. Τώρα η Robbie διατηρεί τον ρόλο της αλλά δίπλα σε αυτή θα δούμε την Idris Elba, Joel Kinnaman και Taika Waititi.

Η αποκάλυψη, λοιπόν, για την συμμετοχή και του Σιλβέστερ Σταλόνε έγινε από τον ίδιο τον σκηνοθέτη της ταινίας The Suicide Squad, James Gunn.

View this post on Instagram

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Πάντα λατρεύω να δουλεύω με τον φίλο μου Σιλβέστερ και αυτή η δουλειά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Παρά το ότι ο Sly είναι ένας εμβληματικός σταρ επικών ταινιών, οι περισσότεροι δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί πόσο απίστευτος ηθοποιός είναι.»

O Gunn έγραψε το σενάριο της ταινίας, βασισμένο στο βιβλίο κόμικ του John Ostrander. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 6 Αυγούστου του 2021.

Ο 74χρονος Σταλόνε έχει συμμετάσχει και στο  Guardians of the Galaxy Vol 2 πάλι με σκηνοθέτη τον James Gunn, έχοντας τον ρόλο του Stakar Ogord.

Δείτε επίσης: The Crown σεζόν 4: Είσοδος για Νταϊάνα – Οργή στο Μπάκιγχαμ

The post The Suicide Squad: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε στο καστ της ταινίας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα