The Lost Daughter: Μύρισε Ελλάδα στο τρέιλερ της νέας ταινίας Netflix

16:33 20/10/2021 - Πηγή: Youfly

Η Maggie Gyllenhaal ήρθε Ελλάδα και γύρισε την ταινία The Lost Daughter κάνοντας το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στο Netflix. Ένα ψυχολογικό δράμα με ένα εξαιρετικό all-star καστ που υπόσχεται να μας ανατριχιάσει και να μας γεμίσει

συναισθήματα – όχι απαραίτητα θετικά.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Elena Ferrante από το 2006, που ακολουθεί μία γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε διακοπές και συστηματικά εκνευρίζεται με μία άλλη γυναίκα στην παραλία και την κόρη της. Την πρώτη γυναίκα υποδύεται η βραβευμένη με Όσκαρ Olivia Colman, ενώ την γυναίκα στην παραλία ερμηνεύει η Dakota Johnson, γνωστή από το 50 Αποχρώσεις του Γκρι.

Η υπόθεση και το τρέιλερ της ταινίας

Κατά τη διάρκεια της ταινίας θα δούμε κάποια flashbacks από τα πρώτα χρόνια της μητρότητας, αλλά και τα λάθη που έκανε. Η φράση «Μην το αφήσεις να σπάσει. Ξεφλούδισέ το σαν φίδι», φαίνεται να λέει χαρακτηριστικά ένα παιδί, ενώ βλέπουμε τον χαρακτήρα της Colman να ξετυλίγεται. Στη συνέχεια, λέει στην άλλη γυναίκα: «Τα παιδιά είναι μία πολύ μεγάλη ευθύνη».

Όπως βλέπουμε από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε το Netflix, η πρώτη ταινία της Maggie Gyllenhaal ως σκηνοθέτις, το The Lost Daughter είναι μία δραματική ταινία, με πολύ μυστήριο και αρκετά αργό ρυθμό. Λίγο μεγαλχολική, ενώ τα γυρίσματα της ταινίας έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, όπως καταλαβαίνουμε και από το γαλάζιο τοπίο στο τρέιλερ!

Στην ταινία πέρα από την Olivia Colman και την Dakota Johnson, πρωταγωνιστούν επίσης. οι Jessie Buckley, Peter Sarsgaard, Paul Mescal, Ed Harris, Dagmara Dominczyk και ο Oliver Jackson-Cohen. Το The Lost Daughter θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 31 Δεκεμβρίου! Μην το χάσετε!

Δείτε επίσης: 

Πόσες έχεις δει; Οι 100 καλύτερες σειρές σύμφωνα με τους ειδικούςΗ Ξεχασμένη Μάχη: Η 2η πιο ακριβή Ολλανδική ταινία είναι στο Netflix

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post The Lost Daughter: Μύρισε Ελλάδα στο τρέιλερ της νέας ταινίας Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
www. κγαντονα μουναρα μου, "κγαντονα" καβλα
Τυχαία Θέματα