The Enforcer – Μπαντέρας: Τα γυρίσματα στη Νέα Μηχανιώνα

10:29 6/7/2021 - Πηγή: Youfly

Μετά τον περιφερειακό, το λιμάνι, το κέντρο της Θεσσαλονίκης και χθες το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – MOMus, επόμενος σταθμός για τον Αντόνιο Μπαντέρας και τα γυρίσματα της  χολιγουντιανής ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί, η Νέα Μηχανιώνα.

Εκεί θα συνεχιστούν σήμερα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα γυρίσματα για την ταινία «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Ισπανό σταρ

Αντόνιο Μπαντέρας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα, Τρίτη 6 Ιουλίου κατά τις ώρες 06:00 π.μ, – 20:00μ.μ στη Νέα Μηχανιώνα και συγκεκριμένα στην οδό Πολυτεχνείου στο τμήμα μεταξύ των οδών Εθνικής Αναστάσεως και 28ης Οκτωβρίου θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία για την υλοποίηση των κινηματογραφικών γυρισμάτων του Αντόνιο Μπαντέρας.

Μάλιστα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γεώργιος Τσαμασλής ανάρτησε μια χιουμοριστική φωτογραφία με τον Μπαντέρας να του λέει: «Γιώργο βασίζομαι σε εσένα. Κλείσε τους δρόμους».

Γυρίσματα και στο MOMus

Εντω μεταξύ χθες έγινε γύρισμα στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – MOMus. Μάλιστα για τις ανάγκες των γυρισμάτων μετακινήθηκαν πίνακες του μουσείου. Στη συνέχεια η παραγωγή τοποθέτησε τα αντίγραφα που είχε μαζί της. Τον Ισπανό σταρ μάλιστα καλωσόρισε στους χώρους του μουσείου ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στη νύμφη του Θερμαϊκού κατέφθασε όμως και η συμπρωταγωνίστρια του Μπαντέρας στην ταινία Κέιτ Μπόσγουορθ. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσει σήμερα τα γυρίσματα.

Δείτε ακόμα:

Αντόνιο Μπαντέρας: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη – Πότε ξεκινούν τα γυρίσματαΤαραντίνο: Εκτός εαυτού εξερράγη στα σχόλια για τον Μπρους Λι

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά με ενεργό σύνδεσμο (link) του Youfly.com

The post The Enforcer – Μπαντέρας: Τα γυρίσματα στη Νέα Μηχανιώνα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα