The Black Bachelor: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της ταινίας

12:10 11/10/2021 - Πηγή: Youfly

Το Bachelor 4 είναι γεγονός κι έρχεται με πολλές αλλαγές και «σκοτεινή» διάθεση. Το The Black Bachelor είναι η τέταρτη ταινία των ταινιών The Bachelor κι έρχεται με πολύ τρομακτική φόρα, όπως αποδεικνύει το teaser που μόλις κυκλοφόρησε.

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας έχει αναλάβει ο Γιάννης Παπαδάκος, ενώ το σενάριο συνυπογράφουν η Σοφία

Καζατζιάν κι ο Μάριος Ιορδάνου. Για ακόμη μια φορά συναντούμε ένα εξαιρετικό καστ από μία πλειάδα μοναδικών Ελλήνων ηθοποιών, που έρχονται να απογειώσουν το μυστήριο και την αγωνία. Στην τέταρτη ταινία, η σκοτεινή ατμόσφαιρα, όπως και το ανατριχιαστικό στοιχείο θα κυριαρχεί.

Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές του The Black Bachelor

Οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές ξανασυναντιούνται για το bachelor πάρτι του Μάνου, ενός φίλου τους από τα παλιά. Τον Μάνο θα υποδυθεί ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος δεν είχε παίξει στις προηγούμενες ταινίες, αλλά βάσει σεναρίου οι κεντρικοί ήρωες τον γνωρίζουν. Έτσι, η μεγάλη παρέα ξανασυναντιέται με αφορμή τον γάμο του Μάνου και κάνουν ένα διαφορετικό πάρτι, που θα έχει πολλά ευτράπελα.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Black Bachelor Official Page (@blackbachelor_movie)

Στην ταινία The Black Bachelor πρωταγωνιστούν συγκεκριμένα οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Τάκης Παπαματθαίου, Ελένη Φιλίνη, Παντελής Καναράκης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζατζιάν, Κάτια Ταραμπάνκο, Βασίλης Γιακουμάρος και η Κατερίνα Στικούδη. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο!

Υπενθυμίζουμε ότι το Bachelor είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές ταινιών, με την πρώτη να κυκλοφορεί το 2017. Η επιτυχία της ταινίας είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία δύο ακόμη σίκουελ. Τώρα η τέταρτη έρχεται με αέρα Halloween για να απογειώσει την αδρεναλίνη!

Δείτε επίσης: 

Μελέτης Ηλίας: Το Bachelor 4 θα έχει αέρα HalloweenCillian Murphy: Στην «εκρηκτική» ταινία του Christopher Nolan

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post The Black Bachelor: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της ταινίας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα