The Bachelor: Όλη η αλήθεια για τη σχέση Παναγιώτη-Νικόλ

13:57 20/12/2020 - Πηγή: Youfly

Όλη η πραγματική αλήθεια για τη σχέση που έχει ο Παναγιώτης και η Νικόλ, νικητές του φετινού παιχνιδιού The Bachelor.

Πολλά έχουν γραφτεί για το τί πραγματικά συμβαίνει στην πραγματικότητα για τη σχέση του πρώτου Έλληνα Bachelor Παναγιώτη Βασιλάκου με την 20χρονη νικήτρια του παιχνιδιού Νικολέτα Τσομπανίδου.

Όλη η αλήθεια για τη σχέση Παναγιώτη – Νικόλ μετά το Bachelor

Το κοινό που είδε το ριάλιτι και του χάρισε υψηλά νούμερα

τηλεθέασης δείχνει με σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έντονο ενδιαφέρον για την κατάληξη της σχέσης του δημοφιλούς ζευγαριού.

Πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης και η Νικολέτα χώρισαν σχεδόν αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων – δηλαδή ένα μήνα πριν- και μάλιστα εκείνος σύναψε ήδη σχέση με άλλη παίχτρια τη Μαρίνα που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς.

Τί έχει συμβεί τελικά; Το ότι εμφανίστηκαν χτες μαζι ερωτευμένοι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και βάζουν στόρι στο instagram είναι απλά μέρος ενός συμβολαίου; Ή η αρχή ενός αληθινού έρωτα;

Όλη η αλήθεια – o Παναγιώτης και η Νικόλ  προσπαθούν τώρα να γνωριστούν καλύτερα

Το youfly αποκαλύπτει αποκλειστικά για τη σχέση τους, ότι ο Παναγιώτης και η Νικόλ είναι ακόμα ζευγάρι μετά το Bachelor. Τίποτα από όσα έχουν γραφτεί δεν ισχύει. Είναι όμως ένα ζευγάρι που έχει να αντιμετωπίσει πλέον την πραγματικότητα έξω από παιχνίδια και κανονισμούς. Προσπαθούν να γνωριστούν καλύτερα και να δουν αν στην αληθινή ζωή μπορούν να είναι μαζί.

Εκείνη μέχρι πρότινος ζούσε στο πατρικό της στη Θεσσαλονίκη κι εκείνος στην Αθήνα όπου τρέχουν οι δουλειές του καθώς είναι ιδιαίτερα δραστήριος επαγγελματικά. Έχουν υποχρεώσεις, έχουν διαφορετικές προτεραιότητες όμως κι έναν έρωτα που σιγοκαίει.

Γι’ αυτό και οι δύο μετά το τέλος του τελικού έγραψαν «Ότι είναι να γίνει θα γίνει». Προς το παρόν περνάνε χρόνο μαζί στην Αθήνα και χαίρονται τη σχέση τους μακρυά από τα φώτα της τηλεόρασης.

Χτες το βράδυ απόλαυσαν μια βόλτα στη γιορτινά στολισμένη πλατεία Συνταγματός και προσπαθούν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Τις γιορτές θα τις περάσουν χωριστά γιατί η Νικόλ θα πρέπει να πάει στην οικογένειά της για λίγες μέρες.

Αυτή είναι η αλήθεια και ο χρόνος θα δείξει.. Όσο για τη Μαρίνα η ίδια διέψευσε οποιαδήποτε σχέση της με τον Παναγιώτη, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει μάτια μόνο για τη Θεσσαλονικία Νικολέτα που του κέντρισε το ενδιαφέρον ανάμεσα σε 20 κοπέλες.

Δείτε επίσης:

The Bachelor: Πρώτη live εμφάνιση Παναγιώτη – ΝικολέταςThe Bachelor: Γιατί ο Παναγιώτης επέλεξε τη Νικολέτα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post The Bachelor: Όλη η αλήθεια για τη σχέση Παναγιώτη-Νικόλ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα