Survivor: Στην Ελλάδα οι παίκτες του ριάλιτι και ο Γιώργος Λιανός

09:53 30/6/2021 - Πηγή: Youfly

Έρημη είναι από χθες η παραλία του Αγίου Δομήνικου καθώς έφυγε όχι μόνο ο Γιώργος Ασημακόπουλος που είναι και ο τελευταίος αποχωρήσαντας του Survivor, αλλά και οι τέσσερις παίκτες που πάνε στον ημιτελικό στην Ελλάδα: ο Μπόγδανος, ο Σάκης, η Μαριαλένα και ο Κόρο. Φυσικά στην πατρίδα επιστρέφει και ο Γιώργος Λιανός ο οποίος έμεινε στον Άγιο Δομήνικο περισσότερο από κάθε άλλον παρουσιαστή καθώς το παιχνίδι

σημείωσε ρεκόρ προβολής στην ελληνική τηλεόραση με προβολή επτά μηνών στον ΣΚΑΪ.

Η μεγάλη επιστροφή των Survivors

Ωστόσο, αν και αποχώρησαν όλοι μαζί οι τελευταίοι του Δομήνικου έρχονται με διαφορετικές πτήσεις. Ο Ασημακόπουλος επιστρέφει σήμερα το βράδυ όπως και ανακοίνωσε ο αδελφός του Γιάννης μέσα από τα social media για να προσελκύσει κόσμο στον αεροδρόμιο που θα έρθει να τον υποδεχτεί.

Και ακολουθούν ή έχουν ήδη προηγηθεί και οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor καθώς ουσιαστικά αν το παιχνίδι δεν έχει ολοκληρωθεί τηλεοπτικά απομένουν μόνο τα δυο live στην Ελλάδα στο Γαλάτσι στις 4 και 5/7.

Δείτε επίσης: 

Survivor: Ποιος κέρδισε χθες και πέρασε στον ημιτελικό – Σοκ με Μαριαλένα (Video)Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης πηγαίνει ημιτελικό «κλέβοντας»; (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Στην Ελλάδα οι παίκτες του ριάλιτι και ο Γιώργος Λιανός appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα