Survivor: Σε ποιες εκπομπές & ριάλιτι έχουμε ξαναδεί τους παίκτες

19:56 30/1/2021 - Πηγή: Youfly

Το φετινό Survivor είναι ίσως το πιο ιντριγκαδόρικο που έχουμε παρακολουθήσει γεμάτο ανατροπές και εντάσεις. Τότε Διάσημοι και Μαχητές, τώρα Κόκκινοι και Μπλε, κάποιους από τους παίκτες των δύο ομάδων του Survivor τους έχουμε ξαναδεί σε άλλες εκπομπές και ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης. Ποιοι είναι αυτοί και σε ποιες εκπομπές – ριάλιτι τους έχουμε δει;

Κάτια Ταραμπάνκο

Φυσικά η Κάτια Ταραμπάνκο

δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα, αφού θεωρείται και χαρακτηρίζεται ως “επαγγελματίας ριάλιτι παίκτρια”. Την Κάτια την έχουμε ξαναδεί στο GNTM 2, όπου στέφθηκε – μαζί με την Άννα Μαρία Ηλιάδου – νικήτρια του ριάλιτι μόδας. Η Κάτια, όπως έχει φανεί, αγαπάει την τηλεόραση και κυνηγάει με κάθε ευκαιρία τον χώρο του θεάματος. Το μοντέλο έχει εμφανιστεί στις σειρές “Έχω ένα μυστικό” και “Η επιστροφή”, ενώ στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν είχε δική της εκπομπή στο ΣΚΑΪ με το όνομα “Θαλασσόλυκοι”, όπου το παρουσίαζε παρέα με τους Γιάννη Δρυμωνάκο και Γιάννη Αποστολάκη.

Το ταξίδι της Κάτιας στο ριάλιτι επιβίωσης έληξε άδοξα και δεν είχε την επιτυχημένη πορεία, όπως στο Greece’s Next Top Model. Παρόλο που ήταν η καλύτερη παίκτρια των Διασήμων, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ριάλιτι, αφού είχε επιβαρυνθεί πολύ η υγεία της. Ωστόσο, η απουσία της από το Survivor δε σημαίνει ότι δε θα την ξαναδούμε στις οθόνες μας.

Δείτε σχετικά: Κάτια Ταραμπάνκο & Ατζούν Ιλίτζαλι: Η συνεργασία μετά το Survivor

Αλέξης Παππάς

Ο γοητευτικός Αλέξης Παππάς είναι ηθοποιός, οπότε είναι από τους παίκτες του Survivor που πολύ πιθανόν να τον έχουμε ξαναδεί στην οθόνη μας πέρα από το ριάλιτι. Παρόλα αυτά, το κοινό τον είχε γνωρίσει μέσα από τις 8 Λέξεις, της σειράς του ΣΚΑΪ, στον ρόλο του Αλέκου. Αφότου αποχώρησε από το σίριαλ, σειρά πήρε η μουσική εκπομπή Just the 2 of Us. Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε στο φετινό μουσικό σόου του Open με το ζευγάρι του να είναι η Χριστίνα Σάλτη. Ωστόσο, το μουσικό του ταξίδι ολοκληρώθηκε σύντομα αφού αποχώρησε στο 3ο live της εκπομπής. Είναι από τους παίκτες που έχει μία δυναμική παρουσία Survivor, καθώς συμμετέχει ενεργά στο ριάλιτι κι έχει φέρει αρκετές νίκες στην ομάδα του. Ειδικά μετά τις νέες συνθέσεις, που βρέθηκε στην Μπλε ομάδα, βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο, ανεβαίνοντας ψηλά στην κατάταξη.

Ελευθερία Ελευθερίου

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που μας είχε εκπροσωπήσει στην Eurovision του 2012 με το τραγούδι “Aphrodisiac” χαρίζοντας στην Ελλάδα την 17η θέση. Η ελληνοκύπρια Ελευθερία Ελευθερίου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο The X-Factor του ANT1 το 2010, όπου προχώρησε μέχρι και τα live. Βέβαια το ταξίδι της ήταν σχετικά σύντομο αφού αποχώρησε στο πέμπτο live. Όσον αφορά το Survivor, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έχει εξελιχθεί μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης. Στην ομάδα των Διασήμων δεν είχε αναδείξει τις δυνατότητές της, αλλά μετά την “μεταγραφή” της στου Μπλε βελτιώθηκε πολύ αγωνιστικά και πήρε τα πάνω της.

Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος είναι από τους παίκτες που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και σε άλλες εκπομπές πέρα από το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και – πλέον – βασιλιάς των meme, έχει συμμετάσχει και σε άλλες εκπομπές. Δεν αναφερόμαστε μόνο στο Just the 2 of Us, αλλά και στο Dancing with the stars. Πιο συγκεκριμένα, η συμμετοχή του στο Just the 2 of Us με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις μετά από κατηγορίες που εκτόξευσε η τελευταία προς το πρόσωπό του. Εν τέλει, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν, ενώ μάλιστα η Ευρυδίκη δήλωσε ότι μέχρι και σήμερα κρατάει επαφή με τον τραγουδιστή. Ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη αποχώρησαν από το J2US στο δεύτερο live, ολοκληρώνοντας την πορεία τους στο μουσικό σόου του OPEN. Από την άλλη, ο τραγουδιστής συμμετείχε στο Dancing with the star 5, αλλά η πορεία του έληξε άδοξα, καθώς έφυγε πρώτος από το χορευτικό σόου.

Αυτοί ήταν οι παίκτες που έχουμε ξαναδεί σε άλλα ριάλιτι και εκπομπές πέρα από το Survivor. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε επίσης: 

Survivor: Αυτός είναι ο νέος παίκτης – Ποιοι άλλοι ετοιμάζονταιSurvivor: Τέσσερις νέοι παίκτες προπονούνται για το ριάλιτι

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Σε ποιες εκπομπές & ριάλιτι έχουμε ξαναδεί τους παίκτες appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα