Survivor: Σε άσχημη κατάσταση η Μαριαλένα – Καταρρέει στον αγώνα (Video)

11:57 29/6/2021 - Πηγή: Youfly

Ο δεύτερος αγώνας κατάταξης είναι γεγονός. Το νέο επεισόδιο του Survivor απόψε (29/6) θα έχει περισσότερες ανατροπές. Ο Κόρο αλλάζει τελείως το πρόσωπό του, ενώ η Μαριαλένα καταρρέει στον αγώνα! Τί θα δούμε σήμερα στο παιχνίδι επιβίωσης;

Η τελική τετράδα του Survivor οδεύει προς τη μεγάλη νίκη. Ο Σάκης, ο Ηλίας και η Μαριαλένα σήμερα θα μονομαχήσουν για να ανέβουν στην κατάταξη και να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό!

Δεν ισχύει, όμως, κάτι τέτοιο για τον Κόρο, ο οποίος έχασε χθες από τον Ηλία και βρέθηκε εκτός αγώνα. Παρόλα αυτά αύριο θα έχει μία ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσει τη θέση του στο Survivor.

Το άλλο πρόσωπο του Κόρο – Η Μαριαλένα χάνει την αναπνοή της

Η Μαριαλένα, όμως, στο νέο επεισόδιο του Survivor αποκαλύπτει ότι ο Κόρο έχει αλλάξει τελείως πρόσωπο. Ενώ στην αρχή του χθεσινού αγώνα ήταν φιλικός κι είχε καλύτερη διάθεση, όσο περισσότερο έχανε, άλλο τόσο νευρίαζε και ήταν απότομος. Μάλιστα, η Μαριαλένα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ακόμη και στον Ηλία ο Κόρο ήταν απόμακρος, αφού όταν πήγαινε να του δώσει το χέρι, εκείνος αποτραβιόταν και δεν μιλιόταν!

Σάκης, Μαριαλένα και Ηλίας έρχονται αντιμέτωποι στον δεύτερο αγώνα κατάταξης. Η Μαριαλένα, όμως, σύντομα θα βρεθεί σε άσχημη κατάσταση. Η παίκτρια σηκώνεται απότομα από τον πάγκο, πετάει το νερό της και φωνάζει ότι δε μπορεί να αναπνεύσει.

Ο Σάκης τη βοηθάει να ξαπλώσει και ο Λιανός φωνάζει τον paramedico να τη βοηθήσουν. Τόσο η ζέστη, όσο η πίεση στους αγώνες επηρέασαν την παίκτρια. Η κατάστασή της, όμως, πολύ πιθανό να μην της κοστίσει τη συμμετοχή της στους αγώνες και τα αγωνίσματα!

Αναμένουμε με αγωνία να δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor σήμερα (29/6).

Δείτε επίσης: 

Survivor: Η τριάδα του ημιτελικού – Ποιοι διεκδικούν τον τίτλοSurvivor Spoiler 29/6: Ποιος κερδίζει τον δεύτερο αγώνα κατάταξης

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Σε άσχημη κατάσταση η Μαριαλένα – Καταρρέει στον αγώνα (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα