Survivor: Ποιος αποχώρησε χθες 31/3 – Οι τσακωμοί καλά κρατούν

06:55 1/4/2021 - Πηγή: Youfly

Χωρίς τη μία και μοναδική σύμμαχό του στους κόκκινους έμεινε ο Τριαντάφυλλος. Το κοινό μίλησε και με την ψήφο του αποφάσισε να φύγει από τον Άγιο Δομήνικο. Ποιος αποχώρησε χθες 31/3 από το Survivor;

Ποια παίκτρια έφυγε από το Survivor

Για την υποπλοίαρχο, Μαριάνθη Κάσδαγλη, ήταν η τέταρτη φορά που οι συμπαίκτες της την ψήφισαν προς αποχώρηση. Χθες οι τηλεθεατές επέλεξαν να στηρίξουν με τη θετική τους ψήφο αφενός τον Τριαντάφυλλο και την Ελένη Χαμπέρη, που ανήκει στο νέο αίμα του Survivor.

Η τελευταία ξέσπασε σε κλάματα μετά την ανακοίνωση από το Γιώργο Λιανό με τους συμπαίκτες της, πλην το Ντάφυ και της Μαριάνθης, να ορμάνε πάνω της, αγκαλιάζοντάς την σφιχτά.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη, που λίγο πριν το συμβούλιο είχε δηλώσει ότι νιώθει δυνατή, νιώθει survivor και δεν μασάει ως παλικάρι που είναι, αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι επιβίωσης. «Γιώργο έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Θα κρατήσω μόνο τις όμορφες στιγμές. Για μένα το αληθινό survivor είναι εκεί έξω και εγώ εκεί είμαι, είπε η Μαριάνθη, η οποία σημειωτέον φεύγοντας χαιρέτησε ήρεμη και χαμογελαστή όλους τους συμπαίκτες της, ακόμα και τη Νικολέτα και τον Κόρο με τους οποίους είχε καβγαδίσει επανειλημμένως.

Τι έγινε στο συμβούλιο – Η έκρηξη του Μπόγδανου

Η απομόνωση του Ντάφυ στην ομάδα των κόκκινων σε συνδυασμό με τα ξεσπάσματά του βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας μεγάλης κουβέντας στο συμβούλιο του νησιού. «Δεν θέλουν να με βλέπουν» είπε ο Τριαντάφυλλος. Ο Ηλίας από την άλλη προσθέτει ότι δεν μπορεί πλέον να επικοινωνήσει μαζί του.

Ωστόσο, ο Ηλίας προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για τον Ντάφυ, λέγοντας ότι του είπε τα εξής: «Ρουφιάνε ρουφιανάκο Μπόγδανε να δω τι καριέρα θα κάνεις όταν θα βγεις από δω και πέρα που μου πας κόντρα». Ο Τριαντάφυλλος διέψευσε τα λεγόμενα του Μπόγδανου γελώντας και αποκαλώντας τον ψευτράκο.

Επέμεινε λέγοντας ότι δεν θα σταματήσει να είναι ο εαυτός του. Ο Ηλίας επανήλθε καταγγέλλοντας τον Τριαντάφυλλο ότι διαρκώς τους λέει πόσα λεφτά έχει βγάλει τη μουσική. «Δεν θέλω καμία επαφή με τον Τριαντάφυλλο», υπογράμμισε ο μουσικός, εισπράττοντας και τη συμπαράσταση των συμπαικτών του.

Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Την απόλυτη ανατροπή κατάφεραν να πετύχουν οι μπλε στο χθεσινό στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία με φίλους. Αν και οι κόκκινοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά μ’ ένα σερί 4-0, η ομάδα του Τζέημς δεν το έβαλε κάτω. Αρχικά μείωσε σε 4-2. Στη συνέχεια οι κόκκινοι με την Ηλία Μπόγδανο πέτυχαν ακόμη μία νίκη αυξάνοντας τη διαφορά σε 5-2. Έκτοτε οι κόκκινοι έμειναν να παρακολουθούν τους μπλε, καθώς η νίκη τους ήταν σαρωτική. Το 5-2 μέσα σε λίγα λεπτά έγινε 5-10 με τους μπλε να πανηγυρίζουν μία ακόμη σαρωτική νίκη μ’ ένα σερί 8-0.

Άναψαν τα αίματα σε κόκκινους και μπλε

Ποιος είδε τη Μαριάνθη (που τελικά αποχώρησε χθες) και δεν τη φοβήθηκε στο επεισόδιο του Survivor χθες (31/3). Η έκρηξή της καταγράφηκε πριν τον αγώνα. Τότε άκουσε τη Νικολέτα να τη σχολιάζει. Η χορεύτρια του Survivor αναφερόταν στο γεγονός ότι η Μαριάνθη δεν μιλάει γρήγορα στο συμβούλιο. «Σε νοιάζει πάλι να κανονίσεις τα ματσαρίσματα στις τέντες για να βγεις έξω να χορέψεις το λατίνικο, αλλά την επόμενη φορά να θυμηθείς πρώτα να τελειώσεις τον στόχο και μετά να χορέψεις! Πριν κάνεις κριτική σε μένα και στο πως μιλάω! Κατάλαβες;» τόνισε, σε έξαλλη κατάσταση, η Μαριάνθη Κάσδαγλη. «Έλα τώρα Νικολέτα! Τράβα πιο πέρα και μην ασχολείσαι άλλο μαζί μου» συνέχισε η Μαριάνθη με τη Νικολέτα να της απαντά: «Χαλάρωσε τα μπουτάκια σου και μη φωνάζεις».

Έκρυθμη όμως η κατάσταση και στους μπλε. Eκεί όπου Σάκης Κατσούλης κοντραρίστηκε για με το Μπάρτζη για το πού πρέπει να μπει η μπλε σημαία του Survivor.

Δείτε επίσης:

Survivor: «Για μαζέψου λίγο κουκλίτσα μου» – Μεγάλος καυγάς απόψεSurvivor: Λαμπόγυαλο τα κάνουν οι παίκτες στον αγώνα – τρέιλερ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Survivor: Ποιος αποχώρησε χθες 31/3 – Οι τσακωμοί καλά κρατούν appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα