Survivor: Οδυνηρός τραυματισμός για Μαριαλένα – «Δεν μπορώ άλλο» (Video)

09:59 16/6/2021 - Πηγή: Youfly

Έντονος τραυματισμός χθες για τη Μαριαλένα στο Survivor, που την έκανε να λυγίσει. Όλοι οι παίκτες έτρεξαν στο πλευρό της με πρώτο και κύριο τον Σάκη.

Δύσκολος ο αγώνας ασυλίας χθες, με τους παίκτες να τρέχουν με όλη τους την ενέργεια. Νικητής αναδείχθηκε για δεύτερη φορά ο Σάκης, αφού αγωνίστηκε με όλους. Η Μαριαλένα, όμως, είχε μία πολύ μεγάλη ατυχία που της στοίχισε τα αγωνίσματα. Σε έναν αγώνα, καθώς έπαιζε με τον Ασημακόπουλο στον τελικό στόχο, η Μαριαλένα στραβοπάτησε και της γύρισε ο αστράγαλός

της!

Ο τραυματισμός της Μαριαλένας στην ασυλία του Survivor

Ο Ασημακόπουλος κέρδισε τον στόχο και η Μαριαλένα πήγε να τον συγχαρεί. Αφού έδωσαν τα χέρια, η παίκτρια έπεσε στο πάτωμα και ξέσπασε σε κλάματα. Ο Ασημακόπουλος προσπάθησε να τη βοηθήσει να βγάλει το παπούτσι, αλλά ύστερα έτρεξε στο πλευρό της ο Σάκης, ο οποίος της έβγαλε το παπούτσι. Όλοι οι παίκτες πήγαν στο μέρος της, ενώ στη συνέχεια ήρθε ο paramedico.

Ο τραυματισμός ήταν τόσο οδυνηρός, που η Μαριαλένα ξέσπασε, ενώ άρχισε να φωνάζει «Δεν μπορώ άλλο με αυτό το πόδι». «Άκουσα 500 κρακ ρε φίλε. Το γυρνάω για δεύτερη φορά», πρόσθεσε, ενώ ο Σάκης προσπαθούσε να την καθησυχάσει. Στη συνέχεια επέστρεψε στον πάγκο, όπου έβαλε πάγο! Ο τραυματισμός σίγουρα θα καθυστερήσει τη Μαριαλένα στους επόμενους αγώνες του Survivor, αλλά έχει αποδείξει πολλές φορές ότι κάθε φορά το παλεύει κι επανέρχεται δυναμικά!

Δείτε το στιγμιότυπο:

Δείτε επίσης: 

Survivor: Στην τελική ευθεία – Οι λεπτομέρειες του μεγάλου τελικούSurvivor: Δύο amigos υποψήφιοι – Ο ρόλος της Queen Μαριαλένας (Video)Survivor: Τα ανοιχτά μέτωπα του ζευγαριού – Ποιος είναι ο επόμενος;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Οδυνηρός τραυματισμός για Μαριαλένα – «Δεν μπορώ άλλο» (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα