Survivor: Ο Σάκης έστησε πλεκτάνη για χάρη του… έρωτα! (Video)

09:26 14/6/2021 - Πηγή: Youfly

Νέες φωτιές άναψε στο Survivor χθες ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μιλώντας για στημένο παιχνίδι από το ζεύγος Μαριαλένα – Σάκη και την “πλεκτάνη” που έστησε ο τελευταίος στην τελευταία ψηφοφορία.

Μάλιστα, όπως ήδη έχει αρχίσει να αναφέρεται στις πρωινές εκπομπές, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η παραγωγή του Survivor έδειξε το απόσπασμα, διότι στην ουσία ο Γιώργος Ασημακόπουλος, στην προσπάθεια του να κατακεραυνώσει τους δυο αντιπάλους του στο παιχνίδι, αφήνει να εννοηθεί ότι κάποια πράγματα είναι… στημένα!

Συγκεκριμένα, ο Ασημακόπουλος δήλωσε για το ζευγάρι (Μαριαλένα – Σάκη) ότι ήταν συνεννοημένο να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο στο τελευταίο συμβούλιο ψηφοφορίας του νησιού στο Survivor. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Μαριαλένα δήλωσε πως ο Σάκης την γοήτευσε με την κίνηση του αυτή, αλλά του είπε να μην το ξανακάνει ποτέ, καθώς και αυτός έχει βλέψεις για νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε επίσης: 

Survivor: Ποιος αποχώρησε χθες και ποιοι πήγαν Μπαχάμες (Video)Survivor: Ποιοι έμειναν στην επικαιρότητα μετά την αποχώρηση τουςSurvivor: Η εξομολόγηση της Μαριαλένας και το φανάρι του Ηλία (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Ο Σάκης έστησε πλεκτάνη για χάρη του… έρωτα! (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα