Survivor: Η παίκτρια υποψήφια για αποχώρηση – Φεύγει ο Λιανός

07:38 19/1/2021 - Πηγή: Youfly

Με την πρώτη παίκτρια υποψήφια για αποχώρηση, τη διαμόρφωση δύο νέων ομάδων, αλλά και το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιανός φεύγει και επιστρέφει στην Ελλάδα, σημαδεύτηκε το επεισόδιο του Survivor χθες 18/1.

Survivor: Η πρώτη παίκτρια που ψηφίστηκε για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα

Η παίκτρια που ψηφίστηκε προς αποχώρηση στο πρώτο συμβούλιο του νησιού μετά τη δημιουργία δύο νέων ομάδων ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η ομάδα της -η κόκκινη- έχασε στο αγώνισμα ασυλίας και οι δέκα παίκτες οδηγήθηκαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας προς αποχώρηση.

Η νεαρή survivor έλαβε οκτώ ψήφους, έναντι δύο που πήρε ο Κοψιδάς. Ο Λιανός έσπευσε να ρωτήσει τη Σαλαγκούδη εάν το περίμενε και εκείνη δεν δήλωσε ξαφνιασμένη καθώς όπως είπε το περίμενε, χωρίς να έχει υπολογίσει το ακριβές αποτέλεσμα: “Τα παιδιά παίζουν με άλλους όρους, είναι διαφορετικά από μένα, προφανώς έχουμε διαφορές στον τρόπο σκέψης, στο mentality”, δήλωσε μεταξύ άλλων με τον παρουσιαστή να της ζητά διευκρινίσεις ως προς τον δικό της τρόπο σκέψης: “Ο δικός μου είναι πιο διασκεδαστικός και πιο ομαδικός για τα δικά μου δεδομένα”, σχολίασε η παίκτρια, η οποία είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, από τις σημαντικότερες ειδήσεις του επεισοδίου μαζί με το γεγονός βέβαια ότι φεύγει ο Γιώργος Λιανός από το Survivor.

Ο Λιανός ζήτησε και την άποψη του Κοψιδά, αναφέροντας ότι οι ομάδες αλλάζουν οι ψήφοι παραμένουν. “Είναι το γούρι μου μάλλον. Δεν με προβληματίζει κάτι, όλα καλά”, είπε ο Κοψιδάς με τον Περικλή Κονδυλάτο να του ρίχνει λοξές ματιές. Ο τελευταίος μάλιστα την ώρα της ψηφοφορίας τον χαρακτήρισε μεγάλο υποκριτή και ότι έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα. Στο ίδιο κλίμα και η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία αφού “κατέθεσε” ότι ο Κοψιδάς δεν προάγει την ομαδικότητα, είπε ότι δεν τον θέλει για αρχηγό.

Η σύνθεση των δυο νέων ομάδων στο Survivor

Τα μέλη της μπλε ομάδας είναι εννιά παίκτες. Εκτός από τον αρχηγό, Τζέημς Καφετζή μπλε μπαντάνα φόρεσαν οι: Ελευθερία Ελευθερίου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Πάνος Καλλίδης, Chris Σταμούλης, Έλενα Μαριπόζα, Άννα Μαρία Βέλλη, Νίκος Μπάρτζης και Αλέξης Παππάς.

Στην κόκκινη ομάδα που αριθμεί 10 παίκτες αρχηγός είναι ο Γιώργος Κοψιδάς και μαζί του βρίσκονται οι: Τριαντάφυλλος, Ελίσαμπεθ Ελέτσι, Ανθή Σαλαγκούδη, Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ασημίνα Ιγγλέζου, Περικλής Κονδυλάτος, Σοφία Μαργαρίτη και Κώστας Παπαδόπουλος.

Δείτε σχετικά: Survivor: Οι δύο νέες ομάδες έκπληξη & οι παίκτες αναλυτικά

Survivor: Το σχέδιο των δύο αρχηγών

Πριν αρχίσει η διαδικασία ο Περικλής Κονδυλάτος υποστήριξε ότι η θέση του αρχηγού που δόθηκε στον Κοψιδά θα του τονώσει το ήδη διογκωμένο εγώ του. «Κριτήριο για τον Κοψιδά θα είναι εκείνος που είναι ικανός να φέρει νίκες, φαγητό και δόξα», δήλωσε ο σχεδιαστής κοσμημάτων. Ο ίδιος ο Κοψιδάς βέβαια τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας μίας ομάδας που έχει ενεργειακά συνοχή και αγωνιστικά είναι δυνατή. «Εύχομαι να δημιουργήσω την ομάδα που ονειρεύομαι», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά ο Τζέημς Καφετζής εξήγησε ότι θα επιλέξει με κριτήρια αγωνιστικά κατά 60% και με κριτήρια συμπεριφοράς και χαρακτήρα κατά 40%. «Από αύριο θα ζήσουμε όλοι ένα καινούριο survivor», σημείωσε ο Τζέημς.

Η διαδικασία επιλογής παικτών και οι οδηγίες του Λιανού

Στο συμβούλιο επιλογής παικτών ο Λιανός είχε απέναντί του μόνο τους δύο αρχηγούς, που προέκυψαν βάσει αγωνιστικότητας. Ο Λιανός τους εξήγησε τους κανόνες, λέγοντας ότι αρχικά θα ρίξει κέρμα για να προκύψει αυτός που θα ξεκινήσει πρώτος να επιλέγει παίκτη και μάλιστα από την αντίπαλη ομάδα.

Στο δεύτερο γύρο ο παίκτης ανακοινώνει το όνομα ενός συμπαίκτη του από τη δική του ομάδα, ενώ μετά τους δύο γύρους η επιλογή είναι ελεύθερη. Υπάρχει όμως ο κανόνας των τεσσάρων παικτών. Δηλαδή ο αρχηγός πρέπει να έχει στην ομάδα του τέσσερις πρώην παίκτες και τέσσερις γυναίκες.

Οι κινήσεις ματ Κοψιδά και Τζέημς

Ο Λιανός έριξε ένα πελώριο κέρμα που έδειξε τον Κοψιδά νικητή, ο οποίος επέλεξε για πρώτο συμπαίκτη του, τον Κόρο. Από την άλλη ο Τζέημς έδωσε μπλε μπαντάνα στον Αλέξη Παπά. Στη συνέχεια ο Κοψιδάς ενέταξε στην κόκκινη ομάδα τον Τριαντάφυλλο, ενώ ο Καφετζής τον κολλητό του, Νίκο Μπάρτζη.

Η επόμενη επιλογή είχε άρωμα γυναίκας. Κοψιδάς πήρε τη Σοφία που τον αγκάλιασε σφιχτά εμφανώς συγκινημένη, ενώ ο Τζέημς τη φίλη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη που τσίριξε από τη χαρά της. Chris και Ασημακόπουλος βρέθηκαν ενώπιον των δύο αρχηγών. Ο πρώτος θ’ ανήκει πλέον στους κόκκινους, ενώ ο δεύτερος βρήκε τους κολλητούς του, τη Σοφία και τον Κόρο. Στη συνέχεια ο Κοψιδάς καλωσόρισε την Ελίζαμπεθ και ο Τζέημς αγκαλιάστηκε με την φίλη του τη Μαριπόζα. Η Ασημίνα σοκαρισμένη και με δάκρυα στα μάτια εντάχθηκε στην κόκκινη ομάδα, ενώ η Άννα-Μαρία χάρηκε που την επέλεξε ο Τζέημς.

Οι επόμενοι παίκτες που άκουσαν το Λιανό να τους καλεί στο συμβούλιο ήταν ο Κώστας και ο Καλλίδης. Η πρόβλεψή τους επιβεβαιώθηκε και ο μεν Κώστας πήγε και αγκάλιασε τους κολλητούς του που είχε ήδη επιλέξει ο Κοψιδάς. Ο δε Καλλίδης έδειξε να χαίρεται με την αλλαγή. Μάλιστα ο Τζέημς του είπε χαριτολογώντας «χρωστάς μπουκαλάκι!».

Τελευταίοι τρεις παίκτες, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη. Η Ελευθερία έγινε μέλος της μπλε ομάδας, ενώ οι άλλοι αναγκαστικά ξαναφόρεσαν την κόκκινη μπαντάνα, καθώς ο Κοψιδάς πλην του Τριαντάφυλλου και της Ελίζαμπεθ Ελέτσι έπρεπε να είχε εντάξει ακόμη δύο πρώην παίκτες του. Με τις νέες ανακατατάξεις η κόκκινη ομάδα αριθμεί 10 παίκτες υπερτερώντας κατά ένα άτομο από την κόκκινη.

Τα σχόλια των παικτών για τις νέες ομάδες στο Survivor

Πολύ νοικοκυρεμένη βρήκε την καλύβα των διασήμων η Σοφία Μαργαρίτη. Ο Ασημακόπουλος θεώρησε ότι η παραλία που θα βρίσκεται πλέον είναι πιο ωραία απ’ αυτή που βρισκόταν εδώ και ένα μήνα ως μαχητής. Μάλιστα,  αποκάλυψε ότι η παλιά του ομάδα τον έκανε να νιώθει σα σκουπίδι. Στην άλλη πλευρά ο Παπάς ένιωσε σαν φιλοξενούμενος στο νέο του σπίτι.

Την ίδια στιγμή ο Τζέημς σχολίασε με αφορμή τη δημιουργία της κόκκινης ομάδας ότι του προέκυψε τελικά όπως την είχε σχεδιάσει. Αν και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν επέλεξε τον Τριαντάφυλλο και την Ασημίνα Ιγγλέζου, εξέφρασε την άποψη ότι τα νέα παιδιά στην παρέα μας θα βγάλουν όλους ασπροπρόσωπους. Μάλιστα χαρακτήρισε τον Πάνο Καλλίδη ως τον τρελλιάρη της νέας ομάδας!

Βόμβα Ατζούν: «Ο Γιώργος Λιανός φεύγει για Ελλάδα – Εγώ παρουσιαστής»

Λίγο πριν μπουν στο στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τον παραγωγό του Survivor, τον Αντζούν Ιλιτζαλί. Μιλώντας στα ελληνικά δήλωσε πως υποστηρίζει και τις δύο ομάδες. Ωστόσο, λίγο αργότερα έριξε μία βόμβα, καθώς αποκάλυψε ότι σ’ ένα μήνα θα αναλάβει την παρουσίαση του Survivor.

«Ο Γιώργος θα πρέπει να φύγει και να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα. Εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor γι’ αυτό το διάστημα και ανυπομονώ γι’ αυτό. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ είναι ξεχωριστό για μένα. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε ένα μήνα θα είμαι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και θα το απολαύσουμε μαζί. Θα σας δώσω πολύ μεγάλα έπαθλα που θα ζηλεύει ο Γιώργος», είπε ο Αντζούν Ιλιτζαλί. Το ότι ο Γιώργος Λιανός φεύγει από το Survivor, ανακοινώθηκε πριν τον αγώνα ασυλίας και την ψηφοφορία για την υποψήφια τελικά παίκτρια για αποχώρηση.

Αυτό σημαίνει ότι ο Λιανός στο διάστημα αυτό της απουσίας του από τον Άγιο Δομίνικο θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τα τέσσερα live του Voice που έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου.

Ο πρώτος αγώνας των δύο νέων ομάδων – Ποιος κέρδισε

Ένα στίβο μάχης διαφορετικό απ’ όσα έχουμε δει φέτος αντίκρισαν οι δύο ομάδες. Αφού ορίστηκαν τα ματσαρίσματα οι μονομάχοι ρίχτηκαν στην αρένα. Νικήτρια στην πρώτη αυτή αναμέτρηση αναδείχθηκε η μπλε ομάδα με σκορ 10-4. Μάλιστα όπως ανακοίνωσε ο Λιανός σε κάθε επικράτηση οι κερδισμένοι θα παίρνουν και ένα τοτέμ. Τις τέσσερις επιτυχίες έφεραν Κοψιδάς, Κόρομ Ασημακόπουλος και Ελέτσι, ενώ από τους μπλε από δύο νίκες έκαναν Μαριαλένα και Τζέημς.

Από το συγκεκριμένο run πάντως εκτός από τη μαχητικότητα που επέδειξαν και οι δύο ομάδες εντύπωση προκάλεσαν και τα σχόλια του Γιώργου Λιανού. Ο παρουσιαστής αρχικά παρομοίασε τον Καλλίδη με καραβολίδα! Στη συνέχεια τόνισε ότι ο γνωστός τραγουδιστής τρέχει σαν κυνηγόσκυλο, έχει βγάλει φτερά και κινείται σαν αίλουρος.

Δείτε επίσης:

Κάτια Ταραμπάνκο & Ατζούν Ιλίτζαλι: Η συνεργασία μετά το SurvivorΈνας άλλος Πάνος Καλίδης χθες στο Survivor – Οι επικές ατάκες τουSurvivor: Το Twitter υποδέχεται & σχολιάζει τις νέες ομάδεςΜάριος Πρίαμος: Ο πρώην φιναλίστ σχολιάζει το φετινό Survivor

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Η παίκτρια υποψήφια για αποχώρηση – Φεύγει ο Λιανός appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα