Survivor: Η οργή και το ξέσπασμα του Κόρο που σοκάρει (Video)

12:09 11/5/2021 - Πηγή: Youfly

Τα περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν στο Survivor. Νεύρα, ξεσπάσματα, φωνές, γέλια και τραγούδια. Η οργή του Κόρο έρχεται να φέρει τα άνω κάτω και να αναστατώσει τόσο το κοινό όσο και τους παίκτες, ενώ η στρατηγική της Μαριαλένας προβληματίζει! Τί θα δούμε, λοιπόν, σήμερα (11/5) στο νέο επεισόδιο του Survivor; Δείτε παρακάτω αναλυτικά!

Τα νεύρα των παικτών έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο. Όλοι έχουν φτάσει στα όρια τους και τα ξεσπάσματα είναι μονόδρομος. Επόμενος των Survivors που ξεσπάει είναι ο Κόρο, ο οποίος βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση για πρώτη φορά! Οι εντάσεις οξύθηκαν ακόμη περισσότερο ύστερα από αυτή την εξέλιξη με την απογοήτευσή του να είναι εμφανής στο Συμβούλιο του Νησιού. Η απογοήτευσή του μετατρέπεται σε θυμός κι εν τέλει σε έντονο ξέσπασμα. Δείτε αναλυτικά το απόσπασμα:

Η στρατηγική της Μαριαλένας – Οι φωνές του Κόρο

Καθοριστικό παράγοντα για την “εκλογή” του Κόρο ήταν ο ψήφος της Μαριαλένας, η οποία αποφάσισε να μην ψηφίσει τελικά πάλι τον Τζέημς. Αυτό δημιούργησε τεράστιες εντάσεις εντός κι εκτός παιχνιδιού. “Γύρισμα μπιφτέκας” αναφέρουν πολλοί. Ο Τζέημς υποστηρίζει ότι δεν ψηφίστηκε γιατί κέρδισε την ατομική ασυλία ο Νίκος. Η Μαριαλένα από την άλλη φαίνεται να δηλώνει ότι δεν της πήγαινε η καρδιά να ψηφίσει τον Τζέημς, ενώ δεν ήθελε να λένε ότι είναι εμμονική μαζί του!

Από την άλλη, η οργή του Κόρο δεν θα αργήσει να φανεί στο νέο επεισόδιο του Survivor σήμερα (11/5)! Ο παίκτης ωρύεται στον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor! Τα νεύρα μπορεί να προκλήθηκαν εμφανώς από κάποια ήττα του, αλλά ο Κόρο φαίνεται ότι δε μπορεί να διαχειριστεί άλλο το θυμό του με αποτέλεσμα να φωνάζει και να σηκώνεται. Ύστερα παίρνει τον κουβά με το κρύο νερό που έχει ο κάθε πάγκος και το ρίχνει πάνω του φωνάζοντας “ΑΟΥ ΑΟΥ ΑΟΥ”.

Αναμένουμε να δούμε πώς αυτός ο θυμός θα εξελιχθεί στη συνέχεια του παιχνιδιού! Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε επίσης: 

Survivor Spoiler 11/5: Ποια ομάδα κερδίζει – Ποιοι είναι οι υποψήφιοιSurvivor: Υποψήφιος για πρώτη φορά – Εμφύλιος στις δύο ομάδες (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Survivor: Η οργή και το ξέσπασμα του Κόρο που σοκάρει (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα